Εργασίες συντήρησης σε σχολεία της Ελασσόνας

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: «ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2021 15:13

Στην υπογραφή της σύμβασης για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων στην πόλη της Ελασσόνας,

προχώρησε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας με τον κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλή, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας «Γκουγκουλής Ι. Κωνσταντίνος και Σία ΕΤΕ» που εδρεύει στη Λάρισα. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 119.800,00 ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους του Δήμου για επενδυτικές δαπάνες (πρώην ΣΑΤΑ).
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή προχωράει άμεσα στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων των σχολικών μονάδων στην πόλη της Ελασσόνας και δρομολογεί ήδη εργασίες για τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου. Χρόνια αιτήματα της σχολικής κοινότητας βρίσκουν λύση και μία σειρά εργασιών έρχεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια από τις τεχνικές αστοχίες και την ελλιπή χρηματοδότηση για τη συντήρησή τους, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς». Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε σχολείο είναι οι εξής:
* 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας: Λόγω κακοτεχνίας και πλημμελούς εφαρμογής της υγρομόνωσης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες: Επιμελής καθαρισμός, έλεγχος της υφιστάμενης στρώσης ασφαλτόπανων στη στέγη. Επάλειψη με υγρομονωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσης.
* 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας - 2ο και 4ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας: Διαμόρφωση ενός από τα υφιστάμενα W.C. σε W.C. νηπίων.
- Κατασκευή νέας περίφραξης προς αντικατάσταση του υφιστάμενου συρματοπλέγματος.
* 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας: Καθαίρεση και αντικατάσταση των κεραμιδιών που παρουσιάζουν φθορές. Αντικατάσταση υπάρχουσας υδρορροής με καινούρια. Χρωματισμός υφιστάμενων ψευδοροφών από γυψοσανίδες που δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες. Καθαίρεση και αντικατάσταση νιπτήρα και πλακιδίων στις τουαλέτες.
* Γυμνάσιο Ελασσόνας: Τοποθέτηση ανοικτών οριζόντιων ημικυκλικών υδρορροών, περιμετρικά της στέγης (Βόρειου) κτιρίου και του στεγάστρου. Αποκατάσταση των φθορών που έχει προκαλέσει η υγρασία στις οροφές της πλάκας του προβόλου και του στεγάστρου. Για τη διαχρονική προστασία της πλάκας του στεγάστρου θα γίνει τοποθέτηση περιμετρικών υδρορροών.
* Επαγγελματικό Λύκειο Ελασσόνας: Λόγω σημαντικών προβλημάτων υγρασίας, τα οποία είναι εμφανής στις οροφές των αιθουσών, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες: Στις μαρκίζες περιμετρικά των στεγών θα γίνει στεγανοποίηση. Στο αίθριο θα γίνει καθαίρεση των πολυκαρβονικών φύλλων και τοποθέτηση νέων. Στις τουαλέτες του κτιρίου θα αντικατασταθούν οι φθαρμένες ξύλινες πόρτες με νέες μεταλλικές. Τέλος θα γίνει καθαίρεση των φθαρμένων επιτοίχιων πλακιδίων στις τουαλέτες των αγοριών και θα αντικατασταθούν με νέα κεραμικά πλακίδια.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass