«Τιμή για μένα η ανανέωση της εμπιστοσύνης»

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., ΑΣΤ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2021 15:15

Με αφορμή τις κρίσεις στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ., ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας σε μήνυμά του προς το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των τοπικών αστυνομικών διευθύνσεων σημειώνει τα εξής:


«Είναι τιμή για μένα η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.. Στη δύσκολη αυτήν περίοδο της πανδημίας, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης και για μία ακόμα φορά έδειξαν χαρακτήρα και εξαιρετικά αντανακλαστικά.
Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να τους παρακαλέσω να συνεχίσουν να «χτίζουν» αυτήν τη σχέση εμπιστοσύνης, που δημιουργήσαμε με τον πολίτη, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στα ακόμα πιο δύσκολα που έρχονται.
Από την πλευρά μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους εκπροσώπους των Αρχών και των Φορέων για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης, για την αντικειμενική ενημέρωση και ανάδειξη του έργου της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας.
Ευχαριστώ τους πολίτες για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία. Τα προηγούμενα χρόνια στη Στερεά και τα τελευταία στη Θεσσαλία, από τη θέση ευθύνης του Γενικού Διευθυντή, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μάχιμων αστυνομικών, βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και πάντα σε ετοιμότητα να κάνει ό,τι χρειαστεί για την ασφάλειά του.
Έτσι θα πορευτούμε και το επόμενο διάστημα. Δυναμικά για την πάταξη της εγκληματικότητας και Ανθρώπινα για όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Σε ό,τι με αφορά, εκτός από το τεράστιο «ευχαριστώ», εύχομαι σε όλους υγεία και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα εκεί, όπου και όταν με χρειαστείτε, για να στηρίξω το δύσκολο έργο σας» καταλήγει ο κ. Μαντζιώκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass