Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 15:52

ΑΔΕΔΥ: Παράταση θητείας αιρετών υπηρεσιακών συμβουλίων

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ν. Λάρισας με ανακοίνωσή του ενημερώνει τα Α/θμια σωματεία-μέλη του, πως «ο υπουργός Εσωτερικών αποφάσισε πως η θητεία των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου παρατείνεται μέχρι τις 30/06/2021, ύστερα από σχετικό αίτημα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Εντός των ημερών θα υπογραφεί η σχετική απόφαση για την παράταση θητείας των αιρετών και την πραγματοποίηση των εκλογών διά ζώσης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
 Εξυπακούεται πως η απόφαση της παράτασης δεν αφορά τα Υ.Σ. των εκπαιδευτικών, για τα οποία οι ψευτοεκλογές πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά την 7η Νοεμβρίου 2020 με αποχή 93%».

 

Αιμοδοσία στην Κεντρική πλατεία Λάρισας

Πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας, που θα διαρκέσει επτά ημέρες, θα εξελιχθεί στην Κεντρική πλατεία Λάρισας από τις υπηρεσίες αιμοδοσίας των δύο Νοσοκομείων της Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας.
Ειδικότερα διοργανώνεται για τις 22 έως τις 28 Φεβρουαρίου, και μονάδες αιμοληψίας θα βρίσκονται στην πλατεία τις ώρες 9.30 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Χορηγός είναι η γαλακτοβιομηχανία «Ολυμπος».

 

Αιμοδοσία στα Μύρα

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Μύρων «Βενιζέλος Ριζιώτης» καλεί τα μέλη του και τους κατοίκους του χωριού σε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στην πλατεία του χωριού.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής λόγω της πανδημίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass