ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ:

Να αναβαθμιστεί το Κ.Υ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 15:13

Την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνικές υποδομές

ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης με αναφορά του προς τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Στην αναφορά του ο Λαρισαίος πολιτικός επισυνάπτει το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, το οποίο, μεταξύ άλλων, υπενθυμίζει πως το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων εξυπηρετεί μία μεγάλη επαρχία, με δεκάδες χωριά και μεγάλη χιλιομετρική απόσταση από τα νοσοκομεία της Λάρισας. Στο ψήφισμα αναφέρονται μεταξύ άλλων πως «το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στο Κ.Υ. Φαρσάλων, ΖΗΤΑ την ενίσχυση αυτού με Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ιδιαίτερα κρίσιμο έργο του, ειδικά τώρα που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του Covid-19. Να αναβαθμιστεί το οδοντιατρικό, ακτινολογικό, αιματολογικό - βιοχημικό εργαστήριο με την πρόσληψη ιατρών αντίστοιχης ειδικότητας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι αντίθετο στην ίδρυση ή αναβάθμιση οποιασδήποτε άλλης υγειονομικής δομής, με σωστό σχεδιασμό αρκεί αυτό να μην έχει επιπτώσεις σε βάρος του Κ.Υ. Φαρσάλων τόσο σε προσωπικό όσο και σε οργανικές θέσεις. Οποιαδήποτε σκέψη για αποδυνάμωσή του μας βρίσκει αντίθετους και θα αγωνιστούμε νόμιμα γι’ αυτό».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass