Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 16:39

Εκαψαν κάδους απορριμμάτων

Τρεις κάδους απορριμμάτων πυρπόλησαν άγνωστοι, προχθές το βράδυ στην πλατεία Σωτ. Ζιαζιά στη συνοικία της Χαραυγής. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στις 10.30 το βράδυ σε έναν πράσινο κάδο, φωτιά που έσβησαν πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, ενώ στον κάδο προκλήθηκε μερική καταστροφή.

Μία ώρα αργότερα, στην ίδια πλατεία, εκδηλώθηκε φωτιά σε άλλους δύο κάδους, έναν της ανακύκλωσης και έναν πράσινο. Επενέβη εκ νέου η Πυροσβεστική, όμως αυτήν τη φορά οι κάδοι κάηκαν ολοσχερώς.
Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα και σε οδό κοντινή της πλατείας Ζιαζιά εκδηλώθηκε φωτιά σε περίπτερο. Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο περίπτερο, ενώ την υπόθεση ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Κλείνει η οδός Φαρσάλων - Νίκαιας

Λόγω εργασιών σε τμήμα της οδού Φαρσάλων εντός της Νίκαιας θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για το χρονικό διάστημα από σήμερα 16 Μαρτίου έως και τις 24 Απριλίου. Συγκεκριμένα από την οδό Κων/νου Καραμανλή (Χάλκης) μέχρι και τη διασταύρωσή της με την οδό Ν. Λεύκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ν. Λεύκης - 25ης Μαρτίου - Παπανικολάου - Γεωργιάδου - Κ. Καραμανλή - Φαρσάλων και αντίθετα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου. Τα βαρέα οχήματα θα διέρχονται μέσω της οδού Ν. Λεύκης και του παράδρομου της ΠΑΘΕ.

 

Εκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Φαρσάλων

Μετά την απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς, κ. Φώτη Σερέτη, να μεταφέρει έξι οργανικές θέσεις από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων στο Ιατρείο της Νίκαιας, το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων θα συνεδριάσει σήμερα εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη και ώρα 14:30, ώστε να συζητήσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα κληθεί να συμμετάσχει και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, κ. Σερέτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass