ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ:

Παγώνουν οι πλειστηριασμοί σε σεισμόπληκτα

Δημοσίευση: 19 Απρ 2021 15:15

Μετά από πρωτοβουλία της βουλευτού Λάρισας της ΝΔ κας Στέλλας Μπίζιου η Kυβέρνηση προχωρά σε αναστολή πλειστηριασμών ακινήτων στις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού Λάρισας. Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε προχθές στη Βουλή μετά το «πράσινο

φως» που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Σε σχετική της δήλωση η κα Μπίζιου σημειώνει: «Είμαι από την πρώτη μέρα σε συνεχή επαφή με τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες συμπολίτες μου και σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπουργούς παρεμβαίνουμε με λύσεις που ανακουφίζουν και προστατεύουν όσους βρίσκονται σε ευάλωτη θέση μετά τους σεισμούς. Ο κ. Σταϊκούρας αμέσως μόλις του γνωστοποίησα το θέμα των πλειστηριασμών, ανταποκρίθηκε άμεσα, δίνοντας εντολή για «πάγωμα πλειστηριασμών» και κατάθεση σχετικής τροπολογίας. Η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι διαθέτει άμεσα αντανακλαστικά και υλοποιεί με συνέπεια και ευαισθησία παρεμβάσεις που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της φυσικής αυτής καταστροφής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass