ΚΚΕ και Γ. Λαμπρούλης στο πλευρό των εργαζόμενων του ΚΕΘΕΑ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2021 15:11

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζόμενων του ΚΕΘΕΑ στη Λάρισα, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Λάρισας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Γ. Λαμπρούλη, με αφορμή τον νέο κανονισμό λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ, με τον οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ θα παρεμβαίνει στη λειτουργία και στον χαρακτήρα του φορέα.


Σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: «Στη συνάντηση ο Γιώργος Λαμπρούλης, τόνισε πως πρόκειται για απαράδεκτη μεθόδευση που αποτελεί συνέχεια της ΠΝΠ στις 30/09/2019 για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ, με ωμή κυβερνητική παρέμβαση στον διορισμό του Δ.Σ. και στον καθορισμό της λειτουργίας του φορέα, ενώ σημείωσε πως με αυτόν τον τρόπο μπαίνει ταφόπλακα στον χαρακτήρα του, υποβαθμίζονται τα «στεγνά» θεραπευτικά προγράμματα, εισάγοντας την πολιτική της λεγόμενης «μείωσης της βλάβης», και στρώνεται ο δρόμος για τον απόλυτο συμβιβασμό με το κοινωνικό φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης, όπως επιτάσσει η επικίνδυνη πολιτική της ΕΕ. Ο Γιώργος Λαμπρούλης επισήμανε πως το ΚΚΕ είναι στο πλευρό τους, τονίζοντας πως με παρεμβάσεις μέσα και έξω από τη Βουλή, θα δώσει τη μάχη για τη διαφύλαξη του χαρακτήρα του ΚΕΘΕΑ και την ενίσχυση της δράσης του με νέες μονάδες, με επαρκές μόνιμο προσωπικό, με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass