Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Απρ 2021 15:41

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τις διαπολιτισμικές ανταλλαγές
ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει διαδικτυακά στις 22 και 23 Απριλίου 2021, την εναρκτήρια συνάντηση του έργου «VALID - European Towns - Enacting Common Values of Solidarity and Intercultural Dialogue», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό

Πρόγραμμα “Europe for Citizens 2014-2020” και επιδιώκει να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο πόλεων με προσανατολισμό σε διαπολιτισμικές ανταλλαγές, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση από τη βάση προς τα πάνω και με απώτερο σκοπό την προώθηση της πολιτιστικής συμμετοχής.
Εκτιμάται ότι η πολιτιστική συμμετοχή είναι ένα εργαλείο για τη βελτίωση της κοινωνικής ένταξης, της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και του διαπολιτισμικού διαλόγου, καθώς και για την ενίσχυση της αλληλεγγύης και του σεβασμού της πολιτιστικής πολυμορφίας.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, θα προβληθούν καλές πρακτικές από τους εταίρους του έργου και θα παρουσιαστούν μεθοδολογικά εργαλεία προκειμένου να επιτευχθεί η ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών και η παρουσία του πολιτισμού ως εχέγγυο για την κοινωνική ενσωμάτωση και την ανάπτυξη συνεργειών συνοχής και προβολής πολιτιστικού αποθέματος.
Περισσότερες πληροφορίες για την ατζέντα της συνάντησης στο https://www.larissa.gov.gr/el/valid και για εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://valid.liveon.tech/panel/register

 

Τεχνική σύσκεψη ένταξης κτηνοτρόφων στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών

Τεχνική σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό πραγματοποιήθηκε χθες για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης των νέων κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το πρωτόκολλο ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι κτηνοτρόφοι προκειμένου να επωφεληθούν από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος. Συμμετείχαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Λαδόπουλος και στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Λάρισας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Πασχαλινό παζάρι από τους φίλους του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ»
Ο Σύλλογος Οικογένειας και Φίλων του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ», διοργανώνει πασχαλινό παζάρι Bazaar με χειροποίητες κατασκευές των μελών του και των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΕΞΟΔΟΣ», έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, στον ισόγειο χώρο του ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ» επί της οδού Πηνειού 10. Οι ώρες λειτουργίας του είναι: Πρωί: 10:00 - 13:00 και απόγευμα: 16:30 - 19:30.
Τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου, το παζάρι θα λειτουργήσει μόνο το απόγευμα. Να σημειωθεί πως τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού (Covid-19).
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ «ΕΞΟΔΟΣ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass