Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 15:02

Αναστέλλονται δρομολόγια προαστιακού την Κυριακή

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της μειωμένης επιβατικής

κίνησης που παρατηρείται της ημέρες του Πάσχα σε ορισμένες γραμμές και σε συνδυασμό με τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης, επέρχονται τροποποιήσεις σε ορισμένα δρομολόγια.
Ειδικότερα, τα δρομολόγια που –μεταξύ άλλων- αναστέλλονται την Κυριακή του Πάσχα είναι τα εξής:
ΛΑΡΙΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: αμαξ. 1590, 1593, 2593, 2594
ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: αμαξ. 3561/3880, 3881/3562
ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ: αμαξ. 1571, 1572, 1573, 1574
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

 

 «Αγονάτιστος πατριώτης...»

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΟ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κυπρίων Νομού Λάρισας με ανακοίνωσή του εκφράζει εκ μέρους όλων των μελών του τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του Βάσσου Λυσσαρίδη. Όπως σημειώνει «ο Βάσος Λυσσαρίδης αποτέλεσε, στον έναν αιώνα ζωής του, εξέχουσα προσωπικότητα του Κυπριακού Ελληνισμού και έβαλε το δικό του στίγμα στην πολιτική ζωή του βασανισμένου τόπου μας. Αγωνιστής, δημοκράτης, μαχητικός, ευφυής, δημιουργικός και αγονάτιστος πατριώτης, ο Γιατρός έχαιρε εκτίμησης από όλους, ενέπνεε γενιές Ελλήνων Κυπρίων και δικαίως κατέχει μια εξέχουσα θέση στο Πάνθεον των προσωπικοτήτων της σύγχρονης Ιστορίας μας. Αγωνίστηκε με πάθος, αλλά και με όραμα και διορατικότητα και έδειξε από νωρίς το μαχητικό του πνεύμα λαμβάνοντας μέρος στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1955-1959 πρώτα, και ύστερα στη μεγάλη μάχη για να κρατηθούν ελεύθερες οι Κυπριακές Θερμοπύλες. Εκτός από πρωταγωνιστής ιστορικών γεγονότων και πολιτικός, υπήρξε και ένας σπουδαίος ποιητής και ζωγράφος, βάζοντας τη δική του σφραγίδα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και της ιστορίας του τόπου μας. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην ηγεσία, τα στελέχη και μέλη του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής στη Φιλιππούπολη
Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή Ι.Χ. με δίκυκλη μοτοσικλέτα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ, στη συμβολή των οδών Χατζημιχάλη και Καναβατζόγλου στη Φιλιππούπολη. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ενώ του συμβάντος επιλήφθηκε η Τροχαία Λάρισας.

 

Κανονικά σήμερα τα δρομολόγια ΚΤΕΛ Ελασσόνας
Κανονικά θα διεξαχθούν όλα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ σήμερα Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου από και προς την Ελασσόνα.
Για τη διευκόλυνση των κατοίκων κανονικά θα διεξαχθούν και τα δρομολόγια των κοινοτήτων της Ποταμιάς, Καρυάς, Κρανέας και της ορεινής Τσαπουρνιάς.

 

Χωρίς δρομολόγια ΚΤΕΛ από Φάρσαλα Καρδίτσα-Τρίκαλα
Από τη Μ. Παρασκευή 30/4/2021 μέχρι και Τρίτη 4/5/2021 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του ΚΤΕΛ από Φάρσαλα για Βόλο - Καρδίτσα και Τρίκαλα.

 

Οι Πασχαλινές Λειτουργίες στο Καστρί Λουτρό Αιγάνης
Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρί Λουτρό Αιγάνης Δήμου Τεμπών θα καλυφθούν οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες: Τη Μεγάλη Πέμπτη ο Μυστικός Δείπνος, τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί τα Άγια Πάθη και το βράδυ η Ακολουθία των Παθών και η περιφορά του Επιταφίου, το Μεγάλο Σάββατο το πρωί Θεία Λειτουργία και το βράδυ η αναστάσιμη. Τη Δευτέρα, μετά το Πάσχα, Θεία Λειτουργία.

 

Πανηγυρίζει ο Αγ. Ραφαήλ στον Πλαταμώνα
Tο πρόγραμμα για την πανήγυρη του ιερού ναού του Αγίου Ραφαήλ στον Πλαταμώνα, ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος. Τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 6:30-8 το απόγευμα θα τελεστεί ο πανηγυρικός Εσπερινός και η Λιτανεία. Την Τρίτη 4 Μαΐου 7:30-10:30 το πρωί, Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία και το απόγευμα 6:30-7:30 παράκληση.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass