Ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 92η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η «ΕΛΠΙΔΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ -ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 28 Απρ 2021 15:06

Η πρωτοφανής, αθρόα, συγκινητική και ανιδιοτελής προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών,

που έστειλαν ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης, αποτελεί την καλύτερη τιμή για τις θυσίες των Αγωνιστών του 1821, αφού με την ευγενική αιμοπροσφορά τους, συμβάλλουν σημαντικά στη σωτηρία πασχόντων συνανθρώπων μας. Πάνω από 100 κάτοικοι του Αμπελώνα και της περιοχής, άφησαν για λίγο τις πασχαλινές ασχολίες τους, αψήφησαν τη φοβία των ημερών, λόγω της γενικότερης κατάστασης που βιώνει όλη η χώρα και προσήλθαν με χαρά, προθυμία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, χθες στην Κεντρική πλατεία Αμπελώνα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να πάρουν μέρος στην 92η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το Πάσχα. Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι, από τους προσερχόμενους αιμοδότες, 21 εθελοντές, προσήλθαν για 1η φορά, μεταξύ των οποίων οι 12 είναι κάτω των 25 ετών.
Τον χώρο της αιμοδοσίας επισκέφτηκαν, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Λιούπας Νικόλαος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πινακάς Βασίλης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ανδρέας Μπρέζας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής, ο οποίος και αιμοδότησε για τον Σύλλογο στον οποίο είναι και μέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη που θέλουμε» Αμάρι Σάμερ, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Δράση των Πολιτών» Ροντούλης Στέλιος, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Χρυσοβέργης, οι δύο τελευταίοι μάλιστα να αιμοδότησαν, καθότι είναι τακτικά μέλη του Συλλόγου, η πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελώνα κ. Τσακνάκη Παρασκευή, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Νικόλαος Κούβελας και Μαρία Κουτούκα-Νασιούλα, τακτικό μέλος του Συλλόγου, η οποία και αιμοδότησε, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Τυρνάβου κ. Αντωνόπουλος Γιάννης, τακτικό μέλος του Συλλόγου που επίσης αιμοδότησε. Το Δ.Σ., του Συλλόγου η «Ελπίδα» δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να διενεργηθεί η αιμοδοσία ομαλά και με ασφάλεια και στο μήνυμά του σημειώνει: «Καθοριστική ήταν η παρουσία της τετραμελούς ομάδας ερυθροσταυριτών του Τοπικού Παραρτήματος Λάρισας, που με την καθοδήγηση του γραμματέα του Δ.Σ. κ. Κακάμπουρα Γρηγόρη, την εμπειρία τους, την ευγενική τους διάθεση για προσφορά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απ’ το οποίο διαπνέονται, συνέβαλαν τα μέγιστα. Ιδιαίτερη αναφορά, οφείλουμε να κάνουμε, στο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, στους εξαίρετους γιατρούς κ. Τζωρτζάτο Αναστάσιο και κ. Βασιλούδη Μαίρη, καθώς και στις τρεις ακούραστες νοσηλεύτριες, τις κ. Φώλλα Πόπη, Παπαχρήστου Κωνσταντίνα και Αθανασιάδου Γεωργία, που χάρη στην ευσυνειδησία τους και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε ομαλά και με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά τους αιμοδότες μας, καθώς και όλους τους άλλους που εθελοντικά προσέρχονται για να προσφέρουν αίμα στις άλλες αιμοδοσίες του Συλλόγου για το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και τα Χριστούγεννα, τους συγχαίρουμε από καρδιάς για την προσφορά τους. Η πράξη τους είναι παράδειγμα προς μίμηση».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass