Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2021 15:37

Διάκριση για το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου
Συνεχίζονται οι επιτυχίες και διακρίσεις για σχολεία του Δήμου Τυρνάβου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Χρ. Κατσαρό «ειδικότερα το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου διακρίθηκε στα βραβεία Education Leaders Awards 2021 κατακτώντας το SILVER βραβείο

στην κατηγορία «Βέλτιστες πρακτικές στην εκπαίδευση: On Line και εκπαίδευση εξ αποστάσεως.
Ο Δήμος Τυρνάβου, έχοντας θέσει από την πρώτη στιγμή ως ύψιστο στόχο την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερης εκπαίδευσης στους νέους μας, επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να σταθεί αρωγός τόσο στους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας όσο κυρίως σε κάθε νέο και νέα του Δήμου μας».

Εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών ΑμΕΑ
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων-Ιδρυμάτων-Θεραπευτηρίων και ΑμΕΑ ν. Λάρισας θα διενεργηθούν την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στη Λέσχη ΑμΕΑ (Καραϊσκάκη 31).
Θα προηγηθεί γενική συνέλευση στην οποία θα γίνει η λογοδοσία πεπραγμένων, κριτική-έγκριση επί των πεπραγμένων και θα κατατεθούν προτάσεις μελών.

Συλλαλητήριο σήμερα του ΕΚΛ για το εργασιακό
Συλλαλητήριο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 4 Ιούνη στις 7:30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας η διοίκηση του Εργατικού Κέντρο Λάρισας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του είναι ένα «νομοσχέδιο – τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση, για να αποτελειώσει ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα και να διαλύσει τη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση των εργαζόμενων».

Ατύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας
Mικρή αναστάτωση για τους επιβάτες του λεωφορείου που εκτελούσε χθες το πρωί το δρομολόγιο από Αθήνα προς Λάρισα, όταν στα διόδια Θηβών -άγνωστο για ποιο λόγο- δικυκλιστής έπεσε στο πίσω μέρος του λεωφορείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Mετά την καταγραφή του περιστατικού από την Tροχαία, το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του για Λάρισα.

Εκδήλωση στο «Αντιαεροπορικό»
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Εκδήλωση απότισης φόρου τιμής, στους 40 εκτελεσθέντες πατριώτες από τα στρατεύματα κατοχής στις 8 Μαρτίου του 1944, διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων στο μνημείο «Αντιαεροπορικό», σήμερα Παρασκευή, στις 10.30 π.μ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί: Επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του μνημείου (Ομορφοχώρι Λάρισας), ομιλία για το ιστορικό της ημέρας από τον αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Βούλγαρη, ομιλία για το ιστορικό της ημέρας από εκπροσώπους αντιστασιακών οργανώσεων, προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων. Θα ακολουθήσει μετάβαση στην προτομή του Γιάννη Πατέρα στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου) και κατάθεση στεφάνων, καθώς και στην προτομή της Δήμητρας Τσάτσου στην πλατεία Δ. Τσάτσου (συνοικία Νεάπολης) με κατάθεση στεφάνων.

Πανήγυρη Αγ. Λουκά του ιατρού στον Αγ. Αχίλλιο

Στις 11 Ιουνίου η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Λουκά του Ρώσου ιατρού και πανηγυρίζει ο Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 7 π.μ. Όρθρος και Θ. Λειτουργία, το απόγευμα (στις 7) μέγας πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά μετ’ αρτοκλασίας.
Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 7 π.μ. Όρθρος και πανηγυρική Θ. Λειτουργία και στις 7 μ.μ. Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου Λουκά.
Να σημειωθεί ότι σε όλες τις ιερές ακολουθίες, οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τεμάχιο του χαριτόβρυτου λειψάνου του Αγίου Λουκά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass