Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2021 15:06

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Συνεδριάζει διά τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 8 Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων.

Μεταξύ των θεμάτων, στην ημερήσια διάταξη, περιλαμβάνονται τα εξής: Απαλλαγή μισθωμάτων και αντιτίμων σε Αθλητικούς Συλλόγους. Λήψη Κανονιστικής Απόφασης που αφορά στην παραχώρηση διαθέσιμου κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων μόνο για την πλατεία Αβέρωφ. Ανανέωση μείωσης μηνιαίου μισθώματος A’ ανθοπωλείου, που βρίσκεται εκτός του χώρου του Νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου. Αναπροσαρμογή - Καθορισμός τελών παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων», ως προς τον τρόπο είσπραξης των τελών παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων μόνο για το έτος 2021 λόγω Covid-19. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του δημοτικού έργου: «Επισκευή κτιρίου ειδικού νηπιαγωγείου Γιάννουλης». Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του δημοτικού έργου: «Διαμόρφωση πλατείας συνοικίας Τούμπας». Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του δημοτικού έργου: «Συντήρηση σήμανσης ασφάλειας οδικού δικτύου» κ.ά.


Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην Αλεξανδρινή

Ο Σύλλογος Αλεξανδρινής θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 27 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί, στο Επιμελητήριο Λάρισας, εκλογοαπολογιστική συνέλευση, με θέματα ημερήσιας διάταξης: α) Ενημέρωση, β) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, γ) Οικονομικοδιοικητικός απολογισμός.


Μαθήματα οινολογίας ενόψει τρύγου

Eνόψει του τρύγου του 2021, τα μαθήματα οινολογίας από τον Όμιλο Φίλων της Αμπέλου και του Οίνου ν. Λάρισας «Ο Διόνυσος», παρέχονται διαδικτυακά, σε τρία επίπεδα, για αρχάριους (με διάρκεια 2 μηνών), για επαγγελματίες (με διάρκεια 4 μηνών) και για πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ (Χημικούς, βιοχημικούς, βιολόγους, γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους κ.τ.λ.), με διάρκεια 10 μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 2410-252.079 και 6986-535.273.

 

 

«Αποζημίωση κερασοπαραγωγών για την έλλειψη εργατών»
ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

Την άμεση δημοσίευση στο ΦΕΚ της τροποποιημένης ΚΥΑ με την οποία θα αυξάνεται ο αριθμός των εποχικών εργατών γης ζητάει η Οργάνωση Μελών Αγιάς του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της: «Τα λάθη της αρχικής ΚΥΑ και η απουσία σοβαρού σχεδιασμού εκ μέρους της Κυβέρνησης οδήγησαν στην έλλειψη εποχικών εργατών που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η συγκομιδή εποχιακών προϊόντων, όπως τα πρώιμα κεράσια στην Αγιά, ενώ θέμα υπάρχει και με την αραίωση των μήλων που θα προκαλέσει στην πορεία πρόβλημα στην παραγωγή τους. Παράλληλα, ζητάμε την άμεση οικονομική ενίσχυση των κερασοπαραγωγών, εξαιτίας μείωσης της παραγωγής που δεν προκλήθηκε από δική τους ευθύνη». 

 

Στα Δένδρα Φαρσάλων ο Μητροπολίτης

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος αύριο Κυριακή του Τυφλού 6 Ιουνίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου Τ.Κ. Δένδρων Φαρσάλων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass