Η δημοτική αρχή για τα νεκρά ψάρια στη λίμνη Διλόφου

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2014 15:21 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:43

Με αφορμή το ζήτημα που ανέκυψε με τα νεκρά ψάρια στη λίμνη Διλόφου, η δημοτική αρχή Κιλελέρ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

« Μας εξέπληξε η επιθετικότητα και το μένος του συγγραφέα της επιστολής και των αιρετών της νέας δημοτικής αρχής Κιλελέρ, που την υπογράφουν, σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το μαζικό θάνατο ψαριών στη λίμνη Διλόφου, της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ.

Εμφανίζονται οι μελλοντικοί αντιδήμαρχοι και διάφοροι παρατρεχάμενοι της νέας δημοτικής αρχής, που πολλοί εξ αυτών πιθανόνατα επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τη λίμνη, ως αυτόκλητοι εκφραστές των κατοίκων του Διλόφου. Αντί να δουν το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις, επιτίθενται με εμπάθεια στον δήμαρχο κ. Κομήτσα λειτουργώντας λες και βρισκόμαστε ακόμη σε προεκλογική περίοδο. Αποκρύπτουν, ωστόσο, την αλήθεια, την οποία γνωρίζουν οι κάτοικοι του Διλόφου και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, κ. Νασιακόπουλος, μιας και το θέμα αφορά το χωριό του.

Προτείνουμε στον κ. Ρεντζιά και στους Διλοφιώτες, κ.κ. Τσιχίτα και Σαρατζιώτου, μαζί με την παρέα τους να ξαναεπισκεφθούν τη λίμνη Διλόφου και ειδικά τις πηγές (ανάβρες) του ρέματος από όπου εμπλουτίζεται η λίμνη, για να διαπιστώσουν ποιοί είναι αυτοί, που με αυθαίρετες και παράνομες παρεμβάσεις κατακρατούν το νερό του ρέματος για να αρδεύουν τα παρακείμενα χωράφια τους στερώντας, έτσι, τις απαραίτητες ποσότητες νερού για την επιβίωση των ψαριών και του συνόλου της πανίδας και χλωρίδας της λίμνης.

Από την πλευρά μας και προκειμένου να διαφυλάξουμε το οικοσύστημα της λίμνης, την οποία ζήσαμε από τη δημιουργία της μέχρι σήμερα και γνωρίζουμε ότι αποτελεί το καμάρι όλων των Διλοφιωτών, θα απευθυνθούμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές για να μην επαναληφθούν οι αυθαιρεσίες των ιδιωτών με τις γνωστές συνέπειες για τη λίμνη Διλόφου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass