«Να είναι το ΠΑΣΟΚ η έκπληξη στις εκλογές»

ΔΑΜΑΣΙ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΑ ΕΠΙΚΕΦΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2022 15:01

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
«Θέλουμε τη στήριξη όλων σας, ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι… και θα είναι η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη των επόμενων εκλογών» δήλωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος. Ο κ. Σπυρόπουλος επισκεπτόμενος χθες τα Φάρσαλα, πέρασε νωρίτερα από το σεισμόπληκτο Δαμάσι, όπου διαπίστωσε μετά από συναντήσεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από την Κυβέρνηση, παρά τις υποσχέσεις που μοίρασαν τις πρώτες ημέρες.
Στην ομιλία του στα Φάρσαλα και στο «Aigli Gusto» επανέλαβε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια και μία δέσμη προτάσεων που προτάσσει η παράταξή του για την αντιμετώπισή τους.
«Το επιτελικό κράτος που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης αποδείχτηκε επιτελικό χάος στη διαχείριση ανάλογων κρίσεων» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος και αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή και στις ζημιές που έχουν γίνει στα Φάρσαλα από τον «Ιανό», σημειώνοντας πως η κάθε Κυβέρνηση πρέπει να ρίχνει ένα πλέγμα ασφαλείας για να μην ερχόμαστε εκ των υστέρων μετά από μία πλημμύρα, μία χαλαζόπτωση και να μοιράζουμε υποσχέσεις και ψίχουλα.
«Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο» τόνισε από την πλευρά της η βουλευτής Λάρισας κ. Ε. Λιακούλη και παρέθεσε μια σειρά προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον τόπο, όπως το υδατικό, η νέα ΚΑΠ, η οποία επηρεάζει σημαντικά το εισόδημα των αγροτών, σημειώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν περιοχές, από την απουσία αντιπλημμυρικών και λέγοντας ότι εμείς «αυτά τα θεωρούμε προτεραιότητες μείζονος σημασία για την παράταξη και γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ».
Ακολούθησε η ομιλία του τομεάρχη ενέργειας Χάρη Δούκα που επισήμανε θέματα διαχείρισης ενέργειας και της συνεχούς αύξησης των τιμών ενέργειας, που το μόνο που δημιουργούν είναι μεγάλα κέρδη στις εταιρείες.
Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ πλαισίωναν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λάρισας Γιάννης Μαλάκος, το μέλος της Ν.Ε. Λάρισας Γρηγόρης Γκουντόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Φαρσάλων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κυριακή Παναγιωτόπουλου, ενώ «παρών» ήταν ο πρώην δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Αγγελακόπουλος, Κ. Μπένου, οι πολιτευτές Μαρία Γαλλίου, Γιώργος Θεοδωρόπουλος, τοπικά στελέχη και υποστηρικτές της παράταξης, θέτοντας ερωτήματα μείζονος σημασίας για τον τόπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass