ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ:

Θα δώσω αγώνα για να τιμήσω την ψήφο σας

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2023 9:00

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείο «Διόνυσος» στην πόλη της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε χθες, η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον ν. Λάρισας Γιάννη Καριπίδη. Ο Ελασσονίτης οφθαλμίατρος, που ήταν πρώτος επιλαχών στις εθνικές εκλογές του 2019, δίνει τον μεγάλο προεκλογικό αγώνα για την είσοδό του στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης της Αριστεράς.


Ο κ. Καριπίδης αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα, αλλά και στις δικές τους θέσεις που εστιάζουν στο να αναδειχθούν τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ν. Λάρισας. Ειδικότερα σημείωσε μεταξύ άλλων «Ζητήματα όπως το Φράγμα Αγιονερίου, το Φράγμα της Γυρτώνης, η Παράκαμψη της Ελασσόνας, ο δρόμος Φαρσάλων-Λάρισας, η αξιοποίηση του Ολύμπου, η αναβάθμιση των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας των Δήμων, τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών μας και των κτηνοτρόφων μας οφείλουν να έρθουν στο επίκεντρο της συζήτησης και να παρθούν οριστικές αποφάσεις για οριστικές λύσεις.
Τους τελευταίους μήνες κατά την περιοδεία μου σε όλα σχεδόν τα χωριά του Νομού μας, διαπίστωσα την αγωνία και την ανάγκη για ένα πιο ελπιδοφόρο «αύριο» των ανθρώπων που κατοικούν εκεί. Ένας διαρκής προβληματισμός ακόμη και των ανθρώπων που ζουν στα αστικά κέντρα για το πώς θα καταφέρουμε να διασώσουμε και να ανασυγκροτήσουμε τα δημοτικά μας διαμερίσματα. Μέσα από τον ορθολογισμό που με διέκρινε πάντα, μέσα από τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης, δεσμεύομαι ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα δώσω τον μεγάλο κοινοβουλευτικό αγώνα για να τιμήσω την ψήφο σας.
Το έργο ενός βουλευτή που προέρχεται από την Περιφέρεια οφείλει να είναι συλλογικό, οργανωτικό, συμμετοχικό στα όργανα του κόμματος, στις τοπικές οργανώσεις και τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Οφείλει να διακατέχεται από ένα άλλο πνεύμα, διαφορετικό, όχι με γραφεία ρουσφετολογικών εξυπηρετήσεων και εξάρτησης του ψηφοφόρου με τον βουλευτή, αλλά με γραφεία που θα λειτουργούν μέσα στο κόμμα και θα φέρνουν τον πολίτη στο εσωτερικό του πολιτικού μας φορέα, θα ενεργοποιείται και θα συμμετέχει και ο ίδιος στα κοινά, υπηρετώντας τις αξίες μας και τις προγραμματικές μας θέσεις». Καταλήγοντας ο υποψήφιος βουλευτής απηύθυνε κάλεσμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ιδίου στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σημειώνοντας «Για εμάς στην Αριστερά και στην προοδευτική παράταξη δεν υπάρχουν καριέρες. Υπάρχουν μόνο θέσεις αρχών και θέσεις αξιών, οι οποίες αξίζει να υποστηριχθούν. Όλα τα παραπάνω είναι για εμάς ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Την Κυριακή 21 Μαΐου, σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφο σας τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τον Πρόεδρό μας, τον Αλέξη Τσίπρα, στη μεγάλη αυτή προσπάθεια για την πατρίδα. Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας. Για την Ελλάδα, για την Αριστερά, για τη δημοκρατική παράταξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass