Η ΝΔ ενδιαφέρεται πραγματικά για τους νέους

ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2023 9:10

«Το ενδιαφέρον μας για τη νέα γενιά για τα νέα παιδιά δεν μπορεί να εξαντλείται σε σποτάκια και τρικ, όπως αυτά που επιχειρούν τα κόμματα της αριστεράς. Πρέπει να είναι γνήσιο και ειλικρινές.

Όταν ήμουν φοιτητής, ήταν μαγκιά να είναι κάποιος αριστερός, γιατί η αριστερά είχε καθαγιαστεί, ότι ήταν ο «Ρομπέν των δασών» που έχει το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας, του ενδιαφέροντος για τους νέους, ως δήθεν η προοδευτική παράταξη. Αλλά τώρα κυβέρνησαν και απομυθοποιήθηκαν και είδαμε ότι πραγματικά ευαίσθητοι, πραγματικά προοδευτικοί είμαστε εμείς οι φιλελεύθεροι που πιστεύουμε στις δημιουργικές δυνατότητες, στο δαιμόνιο του Έλληνα και δίνουμε ευκαιρίες σε όλους να δημιουργήσουν, να προκόψουν. Και από τη φορολόγηση του πλούτου που παράγεται μπορούν να έχουν κοινωνικό μέρισμα όλοι». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας το πολυπληθές πάρτι νέων φίλων του στο «Φρούριο» ενόψει των εκλογών.
 «ΤΡΟΛΑΡΩ» ΜΕ ΖΑΜΠΕΤΑ
Ο Θεσσαλός πολιτικός καταχειροκροτούμενος σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κλείσει κάνεις μία ημέρα κουραστική -που ξεκίνησε με μία μεγάλη συγκέντρωση στα Φάρσαλα, ακολούθως με συναντήσεις και επισκέψεις σε χωριά- από μία χαλαρή συνάντηση για ποτό με νέους ανθρώπους. Γιατί έτσι κι αλλιώς, οι νέοι, με τον ενθουσιασμό που τους χαρακτηρίζει, μεταδίδουν σε όλους μας αισιοδοξία, δύναμη, ελπίδα. Για να «τρολάρω» τους γιους μου επικαλούμαι τον στίχο του γνωστού τραγουδιού του Ζαμπέτα «ο πενηντάρης είναι ένας νέος της εποχής». Επομένως, και εγώ νιώθω νέος και μπορώ να πω ότι ένας από τους λόγους που ασχολήθηκα με την πολιτική πολύ μικρός και με εξέλεξαν πολύ νεαρό βουλευτή οι πολίτες του νομού μας, ήταν ο στίχος που λέει «φοβάμαι όλ’ αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα». Όσα μας πληγώνουν δεν θα αλλάξουν αν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε πρώτα από όλα ενεργοί πολίτες. Τους ιδιώτες στην Αρχαία Ελλάδα, όπως ξέρετε, τους τιμωρούσαν. Γι’ αυτό και σας προτρέπω να ασχολείστε με τα κοινά». «ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»
Ο κυβερνητικός βουλευτής κατέληξε λέγοντας ότι «χρέος μας είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε καλύτερες σπουδές για τα παιδιά μας, περισσότερες και καλύτερες δουλειές για όλους, ευκαιρίες απασχόλησης. Και κάτι ακόμη, δυνατότητα πρόσβασης σε στέγη για όλες και όλους τους νέους και τα νέα ζευγάρια με το Πρόγραμμα «Σπίτι μου»».

OMILIA-MAJIMOY.jpg

Ομιλία Μάξ. Χαρακόπουλου στον Τύρναβο
Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στον Τύρναβο. Η ομιλία θα λάβει χώρα έμπροσθεν του «Αστόρια», στην πλατεία του Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass