Διαγωνισμός για υπηρεσίες ίντερνετ

-Προκήρυξε ο Δήμος Λαρισαίων -Εως 1η Αυγούστου οι προσφορές

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2023 15:20

Ανοιχτό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό, προκήρυξε ο Δήμος Λαρισαίων με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης προμήθειας με τίτλο: «Λύσεις Καινοτομίας για τη Στρατηγική Αστική Παρέμβαση Δήμου Λαρισαίων», συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 283.479 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).


Η προς εκτέλεση σύμβαση δεν υποδιαιρείται τα παρακάτω τμήματα: Ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, εξοπλισμός ασύρματης επικοινωνίας, υπηρεσίες προγραμματισμού λογισμικού εφαρμογών, πλατφόρμες πακέτων λογισμικού, εξοπλισμός τηλεχειρισμού, υπηρεσίες φιλοξενίας τοποθεσιών Παγκόσμιου Ιστού (WWW).
Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, Α/Α Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 197053, καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής στη διεύθυνση (URL):
www.larissa.gov.gr στην διαδρομή: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.
Γενικές πληροφορίες παρέχονται για τους όρους της Διακήρυξης από κα Μαργαρίτη-Γκίνη Αναστασία, τηλ.: 2413-500.358, e-mail: ediagonismi@larissa.gov.gr και για τις Τεχνικές Προδιαγραφές από τον κο Τοπαλίδη Χρήστο, τηλ.: 2413-500.330, e-mail: tpe@larissa.gov.gr. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. Για τη συμμετοχή στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ - Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).
Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 1η/08/2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 23:59.
Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 7η/08/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass