Το απόγευμα η αποκομιδή απορριμμάτων

Στους Δήμους Λάρισας και Τυρνάβου λόγω καύσωνα

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2023 12:50

Λόγω του καύσωνα, τόσο ο Δήμος Λαρισαίων όσο και ο Δήμος Τυρνάβου αναπροσάρμοσαν τα δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων για την ασφάλεια των εργαζομένων στην καθαριότητα.


Συγκεκριμένα, στον Δήμο Λαρισαίων, τα μεσημεριανά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών (μπλε κάδοι) και ανακυκλώσιμου χαρτιού-χαρτονιού, ξεκινούν στις 7 μ.μ., με μόνη εξαίρεση τα δρομολόγια που αφορούν αποκομιδή των αποβλήτων και τον καθαρισμό των χώρων των εκάστοτε λαϊκών αγορών.
ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Από το Τμήμα Καθαριότητας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Τυρνάβου ανακοινώθηκε ότι: «Στις περιοχές που πραγματοποιούνται απογευματινά δρομολόγια αποκομιδής, η αποκομιδή των απορριμμάτων θα πραγματοποιείται από τις 17.00-23.00.  Στις λαϊκές που θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή και το Σάββατο παρακαλούνται όλοι οι πωλητές που συμμετέχουν όπως μεριμνήσουν για την καθαριότητα του χώρου τους και όπως προχωρήσουν στη συλλογή των απορριμμάτων τους στις ειδικές σακούλες που θα τους χορηγηθούν από το Τμήμα Καθαριότητας και την εναπόθεσή των σε σημείο που θα τους υποδειχθεί.  Η καθαριότητα του χώρου των λαϊκών αγορών θα πραγματοποιείται από την Υπηρεσία του Δήμου τις ώρες 17.00-23.00. Το ανωτέρω ωράριο θα συνεχιστεί έως την υποχώρηση του καιρικού φαινομένου – καύσωνα και των ακραίων θερμοκρασιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass