Εθελοντική αιμοδοσία στη Ραψάνη

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2023 13:50

Ο φορέας εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης «Άγιος Γεώργιος εκ Ραψάνης» διοργανώνει για τέταρτη φορά εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία της κωμόπόλης. Κοινότητα, σύλλογοι και φορείς θεωρούν χρέος τους να αγωνιστούν για να προσφέρουν το «αυτονόητο».


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο φορέας εθελοντών αιμοδοτών «Το πολύτιμο στοιχείο της ύπαρξης της ζωής που δεν κατασκευάζεται, δεν πωλείται παρά μόνο χαρίζεται. Τίποτα δεν κρατάει κανέναν μακριά από την προσφορά στην αιμοδοσία του φορέα μας. Θα είμαστε όλοι εκεί με ψυχή και σώμα. Ανοίγουμε τα φτερά μας για να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Να απλώσουμε το χέρι για ελάχιστα λεπτά προκειμένου να σώσουμε μια ζωή.
Ο φορέας εθελοντών αιμοδοτών «Άγιος Γεώργιος εκ Ραψάνης» είναι μια όαση ανθρωπιάς, δημιουργώντας μια λαμπρή ιστορία, στηρίζοντας ανθρώπους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Βρισκόμαστε πάντα μπροστά, δίνοντας το βροντερό παρών που πλέον για όλους μας αποτελεί ιεροτελεστία.
Σάββατο 5 Αυγούστου 2023. Δεν απουσιάζουμε. Για να αποδείξουμε στην πράξη ότι η ανθρωπιά των πολιτών της Ραψάνης συνεχίζει να νικά και να μεγαλώνει την αρετή της προσφοράς. Πιστεύουμε ότι πολλοί ακόμη με την ελεύθερη βούλησή τους θα γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών αιμοδοτών Ραψάνης και ότι με την εορταστική και με κέφι διαδικασία θα κάνουμε ρεκόρ φιαλών αίματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass