Εθελοντικό και αφιλοκερδές το έργο των Συλλόγων

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2023 13:30

Πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Δήμο Τεμπών και ο δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης ήταν παρών σε όλες.
Αρχικά, μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κουλούρα, ακολούθησε λαϊκό γλέντι.

Στην εκδήλωσε παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Δημήτριο Μαϊμάρη, τον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, Βασ. Πινακά, τους αντιδημάρχους, Αθ. Βλάχο, Κώστα Ζαρδούκα, Γεώργιο Ντόντο, Νίκο Μητσογιάννη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΕΠ, Γ. Νικολάου, τον δημοτικό σύμβουλο, Αθ. Καραναστάση, τις υποψήφιες, Βασιλική Γιάνναρου, Ζωή Σαραντοπούλου και Γεωργία Μάγκα, τους υποψηφίους, Μιχ. Ρούπα, Νίκ. Παπαδημητρίου και Χρ. Ευσταθίου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων, Γ. Μπανιώρα.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Ευαγγελισμό, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε τον ετήσιο χορό υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠΕΠΤ. Χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου-Λαογραφικού Μουσείου Γόννων στόλισαν με τους χορούς τους την εκδήλωση υπό την επιμέλεια της χοροδιδάσκαλου, Βάσω Κουκουθάκη.
Η εκδήλωσε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς αρκετοί κάτοικοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, φιλοξενούμενοι και επισκέπτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Έπειτα, ο δήμαρχος Τεμπών ανηφόρισε στο όμορφο ορεινό χωριό, γεμάτο δροσιά, δάσος και φύση, την Καλλιπεύκη. Εκεί, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Αντάμωμα Απανταχού Καλλιπευκιωτών στην πλατεία του χωριού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ.
Την εκδήλωση έντυσαν με την παρουσία τους τα χορευτικά τμήματα του ΜΕΣΑΚ «Η Πατωμένη» με χοροδιδάσκαλο τη Λαμπρινή Παπαδόντα. Η εκδήλωση κατακλύστηκε από κόσμο και ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας.  Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τεμπών ανέφερε πως «είμαστε όλοι εδώ για να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους Συλλόγους και να τους ευχαριστήσουμε για το εθελοντικό και αφιλοκερδές έργο που προσφέρουν. Χωρίς την παρουσία των Συλλόγων, πραγματικά δεν υφίσταται ο εθελοντισμός.
Μέσα από τις δράσεις σας και δράττοντας την ευκαιρία, επιτρέψτε μου να καλέσω και άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν σε Συλλόγους, αλλά και να προσπαθήσουν να στραφούν στον εθελοντισμό, καθώς εκτός της αναγνώρισης του κοινωνικού έργου που προσφέρουν, αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους και σε τοπικό επίπεδο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να βρεθούμε ξανά μαζί και σε άλλες δράσεις σας. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίξουμε σε κάθε σας προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass