ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ:

Πνέει αέρας ανανέωσης στην πόλη!

ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 10:01

Προσκλητήριο νίκης στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, που θα επιβεβαιώσουν, όπως είπε, τη λαϊκή απαίτηση για πολιτική αλλαγή στον Δήμο Λαρισαίων απηύθυνε χθες στους Λαρισαίους ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Η Λάρισα που μας αξίζει» Ηρακλής Γερογιώκας.
Μιλώντας σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο Φρούριο, που θύμιζε βουλευτικές εκλογές και χαρακτηρίστηκε από την έντονη παρουσία του αστικού ιστού της πόλης, ο κ. Γερογιώκας ανέπτυξε πτυχές του προγράμματος της παράταξής του που αφορούν την αναπτυξιακή της πορεία, αλλά και την επίλυση των βασικών προβλημάτων της, επισημαίνοντας πως η παράταξή του έχει σχέδιο, αλλά και τους ανθρώπους για να το επιτύχει.


«Στις 9 Οκτώβρη ξεκινάμε την προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε τη νέα Λάρισα, χωρίς αλαζονεία, αλλά με έργα ουσίας…» τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, χειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους, τους οποίους κάλεσε σε αγώνα μέχρι το κλείσιμο της κάλπης για να πνεύσει ο αέρας της ανανέωσης στην πόλη.
Σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του ο κ. Γερογιώκας, αναφερόμενος στις καταστροφικές συνέπειες της πλημμύρας, υποστήριξε ότι η Λάρισα πρέπει να επουλώσει τις πληγές της από τη θεομηνία που την έπληξε, καθώς «υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός συμπολιτών μας που υποφέρει» και ανέδειξε την ανάγκη θωράκισης της πόλης απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass