«Αρκετά με τον κομματισμό και τη διαφθορά»

ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ. ΒΑΪΟΥΛΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ * ΠΡΟΤΕΙΝΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2023 10:20

Στον κατάμεστο από Λαρισαίες και Λαρισαίους πεζόδρομο της οδού Πανός πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Αδέσμευτης δημοτικής παράταξης». Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Βαϊούλης ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης και τόνισε τα εξής:
«Η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τους πολίτες της Λάρισας, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις. Από το 2019 έχει καταφέρει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον έλεγχο της Δημοτικής Αρχής Καλογιάννη, αποτελώντας τη μόνη παράταξη που άσκησε δημιουργική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, προστατεύοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των δημοτών του Δήμου Λαρισαίων με πρωτοβουλίες και δράσεις.


Στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι συνδημότες μας έχουν τις εξής επιλογές:
α) Τον συνδυασμό του απερχομένου κ. Καλογιάννη, ο οποίος έχει εκθρέψει ό,τι πιο εθνοδιαλυτικό και παρακμιακό, με αδιαφάνεια παντού και με πλήρη δυσανεξία στον έλεγχο και τη λογοδοσία.
β) Τον καθαρά κομματικό φιλοκυβερνητικό συνδυασμό του κ. Μαμάκου, που προσπαθεί να εμφανιστεί ως «καλύτερος διαχειριστής» της ίδιας αδιέξοδης, καταστροφικής και βαθύτατα αντιαναπτυξιακής πολιτικής, πιστός υπηρέτης του εθνομηδενιστικού νεοφιλελευθερισμού.
Αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος που θέλει να μετατρέψει τους υπερήφανους και δημιουργικούς πολίτες σε άβουλη μάζα υπηκόων και χυλό καταναλωτών.
γ) Το ιστορικό απολίθωμα του μονοθεματικού κομμουνιστικού ΛΑ.ΣΥ. και
δ) Τη «Λαρισαίων Κοινόν», τη μόνη αδέσμευτη παράταξη, η οποία απευθύνει ενωτικό κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους ενεργούς πολίτες και σε όσους μοιράζονται μαζί μας την πίστη στην Εθνική Ταυτότητα, στην Ορθόδοξη Παράδοση, στην Ελληνική οικογένεια και στον σύγχρονο Πατριωτισμό.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ…
Με εξωστρέφεια και σοβαρότητα καταθέτουμε τις προτάσεις μας:
* Υπουργείο Ανασυγκρότησης Θεσσαλίας. Στελέχωσή του με ανθρώπους από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο και όχι από κομματικούς καρεκλοκένταυρους. Οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές να λογοδοτήσουν.
* Αποζημίωση 100% στους πληγέντες.
* Καθαριότητα. Ριζική αναδιοργάνωση και καλύτερος προγραμματισμός στην αποκομιδή των σκουπιδιών σε ώρες μη κυκλοφοριακής αιχμής, για μία Λάρισα πόλη πραγματικά καθαρή!
* Αναθεώρηση του Σ.Β.Α.Κ. Τέλος στο κυκλοφοριακό χάος. Δημιουργία περιφερειακών θέσεων parking και ολιστική ανάπλαση Τελωνείου και αμαξοστασίου ΟΣΕ.
* Υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών του ΟΣΕ.
* Μείωση των δημοτικών τελών. Μηδενισμός τους για ανέργους, ΑμεΑ και τρίτεκνους – πολύτεκνους με χαμηλά εισοδήματα. Πλήρης απαλλαγή για τους πλημμυροπαθείς.
* Η οδός Βόλου να αποχαρακτηριστεί από Εθνική οδός. Όχι άλλο αίμα αθώων στην άσφαλτο!
* Δημιουργία του Κέντρου Ορθοδοξίας Θεσσαλίας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» με έδρα τη Λάρισα. Αγροτικο-κτηνοτροφικό Πάρκο.
* Συνεργασία του Δήμου με τα Τμήματα Γεωπονίας και τη Γεωργική Σχολή. Ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής. Αξιοποίηση των Δημοτικών αγροτικών εκτάσεων.
* Κατασκευή Δημοτικών Ενεργειακών Κοινοτήτων δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
* Αναβάθμιση της Κοινωνικής Πολιτικής. Δημοτικοί γιατροί σε κάθε συνοικία και σε κάθε χωριό. Δημοτικό Κτηνιατρείο για φροντίδα, στειρώσεις, εμβολιασμούς και επεμβάσεις σε οικόσιτα ζώα».
Τέλος, ο κ. Βαϊούλης παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξης και έκανε έκκληση στους ελεύθερα σκεπτόμενα πολίτες της πόλης και των χωριών του Δήμου μας την Κυριακή «να ψηφίσουν με γνώμονα πως τα κόμματα δεν χωρούν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αρκετά ΠΙΑ με την ανικανότητα, τον κομματισμό και τη διαφθορά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass