Αργυρό βραβείο για το Ογκολογικό Οδοντιατρείο

ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΓΝΛ ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2023 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΜΟΝΑΔΑ Ή ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2023 15:20

Περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, συγκεντρώθηκαν και φέτος για την απονομή των βραβείων «Healthcare Business Awards» σε φορείς που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.

Το SILVER βραβείο απονεμήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο» στην κατηγορία Καινοτόμος Μονάδα ή Τμήμα Νοσοκομείου ή Κλινικής για την εξατομικευμένη οδοντιατρική περίθαλψη ατόμων με αναπηρία, στοματολογικών και ογκολογικών ασθενών στο Οδοντιατρικό Τμήμα – Μονάδα ΑμεΑ Παίδων - Ενηλίκων του ΓΝΛ. Το αργυρό βραβείο επέδωσε ο διευθυντής του Εργαστηρίου «Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιώς, καθηγητής κ. Αθανάσιος Βοζίκης, στον διοικητή και πρόεδρο του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, κ. Γρηγόρη Βλαχάκη.
Για τη βράβευση ο κ. Βλαχάκης δήλωσε τα εξής: «Με το silver βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμος Μονάδα ή Τμήμα Νοσοκομείου ή Κλινικής επιβραβεύεται η επιστημονική γνώση και η μακροχρόνια προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Οδοντιατρικού Τμήματος – Μονάδα ΑμεΑ Παίδων - Ενηλίκων του ΓΝΛ. Η εξατομικευμένη οδοντιατρική περίθαλψη ατόμων με αναπηρία, στοματολογικών και ογκολογικών ασθενών που παρέχουν οι διευθύντριες κα Πασσά και κα Σιαφάκα μαζί με τους συνεργάτες τους αξίζει αυτής της διάκρισης και της πανελλήνιας αναγνώρισης. Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας με τις αποφάσεις μας θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο τους. Μοναδικές, καινοτόμες υπηρεσίες που θέτουν το Γ.Ν. Λάρισας στην πρωτοπορία για τις υπηρεσίες προς τα άτομα με αναπηρία και ογκολογικούς ασθενείς αποτελούν στρατηγικές μας επιλογές. Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων για τη βράβευση με το SILVER βραβείο άλλης μιας βέλτιστης πρακτικής του Γ.Ν. Λάρισας. Η αλλαγή της νοοτροπίας, οι σύγχρονες πρακτικές διοίκησης με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας, με την παράλληλη ενίσχυση, αλλά και προβολή του έργου των ιατρών, των νοσηλευτών και των λοιπών εργαζομένων συνεχίζονται».
Πρόσφατα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας συμμετείχαν σε συνάντηση στο ΓΝΛ με τον διοικητή, κ. Γρηγόρη Βλαχάκη, την κα Παρασκευή Σιαφάκα, διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος Μονάδας ΑμεΑ Παίδων-Ενηλίκων, και την κα Αικατερίνη Πασσά, οδοντίατρο στοματολόγο, επιμελήτρια Οδοντιατρικού Τμήματος Μονάδας ΑμεΑ Παίδων-Ενηλίκων Γ.Ν. Λάρισας, υπεύθυνη Στοματολογικού Ιατρείου & Ογκολογικού-Στοματολογικού Ιατρείου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία Ειδικού Ογκολογικού Ιατρείου. Το «Οδοντιατρικό – Ογκολογικό Ιατρείο» λειτουργεί κάθε Παρασκευή 8.30 με 13.00 στα Εξωτερικά Ιατρεία του Οδοντιατρείου και είναι δυνατή η καταγραφή των αναγκών των ασθενών, η προετοιμασία του στόματος πριν την έναρξη της θεραπείας, η παρακολούθηση κατά τη διάρκειά της θεραπείας και η καταγραφή, παρακολούθηση ή και αντιμετώπιση των πιθανών επιπλοκών.
Τα ραντεβού θα κλείνονται είτε μέσω του 14444 είτε απευθείας στο 2413-504.200 και υπεύθυνη του ιατρείου ορίστηκε η κα Πασσά Αικατερίνη. Το Οδοντιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου συνδέθηκε και με την CureCancer.gr στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος SymbIASIS που υποστηρίζει τους ασθενείς και τις οικογένειές τους κατά τη θεραπεία του καρκίνου και τη μετέπειτα επιβίωση.
*Αξίζει να σημειωθεί ότι το Οδοντιατρικό Τμήμα - Μονάδα ΑμεΑ του ΓΝΛ έχει οριστεί ως Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ειδικότητας «Οδοντιατρικής Ειδικής Φροντίδας» από το 2019 (4/7/2019, ΦΕΚ 2775, τεύχος Β’) και είναι ένα από τα 5 κέντρα που ορίστηκαν:
- Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπείου Βούλας.
- Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου.
- Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο.
- Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.
- Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass