Οικονομική βοήθεια σε πλημμυροπαθείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ 250-300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΙΣΟΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2023 15:53

Διακόσια πενήντα με τριακόσια ευρώ ή μια ηλεκτρική συσκευή ισόποσης αξίας σε κάθε οικογένεια που κατοικούσε σε ισόγειο στις Παλιές Εργατικές Κατοικίες (αλλά και στις νέες, όπως θα ανακοινωθεί σήμερα) και είδε το σπίτι της να καταστρέφεται από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου θα παράσχει η Ιερά Μητρόπολη Λάρισας. Αυτό ανακοινώθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στις Παλιές Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης, κατόπιν πρωτοβουλίας της Ιεράς Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου, στην οποία συνάντηση ο πατήρ Γεώργιος ανέφερε ότι η Μητρόπολη Λάρισας κατέβαλε εργώδεις προσπάθειες για να συγκεντρώσει βοήθεια, ενώ θα αναζητήσει χορηγίες, ώστε η βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς να μεγαλώσει έτι περαιτέρω. Η βοήθεια θα κατευθυνθεί πρώτα σε οικογένειες πολυτέκνων, έπειτα σε οικογένειες με ΑμεΑ και τέλος σε όλες τις υπόλοιπες οικογένειες.
Η βοήθεια μετά από Παλιές και Νέες Κατοικίες Γιάννουλης θα παρασχεθεί και σε οικογένειες (και με τα ίδια κριτήρια) συνοικιών της Λάρισας που πλημμύρισαν και μετά σε όλα τα άλλα χωριά της Μητρόπολης Λάρισας που χτυπήθηκαν από τα δύο κύματα της κακοκαιρίας. Οι οικογένειες των δύο συγκροτημάτων που δικαιούνται την ενίσχυση υπολογίζονται περίπου σε 600.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ενίσχυση θα δοθεί σε όσους έχει πιστοποιηθεί ότι το σπίτι τους έχει πλημμυρίσει.
Στη χθεσινή συνάντηση αναφέρθηκε ακόμη πως ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς, ώστε οι κάτοικοι της Γιάννουλης να εισπράξουν επιτέλους τα ποσά της κρατικής ενίσχυσης που δικαιούνται και μετά από τόσο καιρό δεν έχουν ακόμη εισπράξει.
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass