Εργολάβος τσιμέντωσε φρεάτιο στα έργα της οδού Κολοκοτρώνη

*ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ *ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΔΕΥΑΛ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2023 13:20

Μετά την ολοκλήρωση του έργου ανακατασκευής της οδού Κολοκοτρώνη, από τον Δήμο Λαρισαίων, και αφού όλα διαμορφώθηκαν αισθητικά και λειτουργικά καλύτερα στην περιοχή, ένα ξαφνικό γεγονός που συνέβη σε μια πολυκατοικία κατά μήκος της οδού, αποκάλυψε μία τραγική κακοτεχνία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη 28-30, παρουσιάστηκε πρόβλημα στο αποχετευτικό της δίκτυο, καθώς τα απόβλητα έβγαιναν από τα στεγανά και από τα «ταφ» των σωληνώσεων της αποχέτευσης του υπογείου. Οι κάτοικοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν τη βλάβη και να λύσουν το πρόβλημα καλώντας ειδικούς, ενώ ανά διαστήματα καλούσαν και τη ΔΕΥΑΛ για να αντλήσει απόβλητα και νερά, από τον υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας, ο οποίος χρησιμοποιείται για στάθμευση αυτοκινήτων των ενοίκων. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, συνεργεία της ΔΕΥΑΛ αναζήτησαν το φρεάτιο της πολυκατοικίας προκειμένου να εντοπίσουν το πρόβλημα, αλλά μάταια!
Το έψαχναν αλλά δεν το έβρισκαν πουθενά, καθότι αυτό τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε σκεπαστεί από ένα παχύ στρώμα τσιμέντου, που έριξαν για την ανακατασκευή του δρόμου, συνεργεία του εργολάβου που ανέλαβε το έργο, του Δήμου. Συγκεκριμένα, κάτοικοι της πολυκατοικίας υποδείκνυαν στη ΔΕΥΑΛ, ότι το φρεάτιο βρισκόταν στον δρόμο που έχει ανακατασκευαστεί, αλλά οι ίδιοι δεν θυμόταν το ακριβές σημείο του.
Ως εκ τούτου η ΔΕΥΑΛ προχώρησε σε τομές στον δρόμο, μέχρι που το βρήκε και διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο της πολυκατοικίας προήλθε επειδή είχε «φράξει» το φρεάτιο!
Τελικά το λάθος των εργασιών ανακατασκευής της οδού Κολοκοτρώνη, στοίχισε σε πολίτες, ενώ τη ζημιά την «πλήρωσε» η ΔΕΥΑΛ.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass