Η Πολεμική Αεροπορία εορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2023 14:10

Η Πολεμική Αεροπορία θα γιορτάσει τη μνήμη του προστάτη της, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, με πενθήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγα Μάχης και στο κέντρο της Λάρισας.

Η 110 Πτέρυγα Μάχης θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες: Από αύριο Σάββατο 4 έως και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, από 09:00 έως 17:00. Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από 11:15 έως 17:00.
 Ο Χώρος Ιστορικών Εκθεμάτων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» θα λειτουργήσει για το κοινό από το Σάββατο 4 έως και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, από 09:00 έως 17:00. Θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει: Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου διοργάνωση διαγωνισμού ζωγραφικής για μαθητές και μαθήτριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στον χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις 10.00 π.μ.
Δράση κοινωνικού-φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Λάρισας στον χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης στις 11.00 π.μ.
Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου: Επίσκεψη μαθητών και μαθητριών της Γ’ τάξης των Λυκείων του Νομού Λάρισας στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση τους στη στατική έκθεση αεροσκαφών στις 09.30 π.μ.
Παρέλαση από τη Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με αφετηρία την πλατεία Ρήγα Φεραίου και τερματισμό τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στην Κεντρική πλατεία, στις 12.00 μ.
Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της 110 Πτέρυγας Μάχης στις 10.00 π.μ. Επίσημος εορτασμός – Δοξολογία στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρουσία Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, στις 11.00 π.μ. Επίδειξη από τη Διμοιρία Επιδείξεων της ΣΜΥΑ στον χώρο της έκθεσης στην 110 Πτέρυγα Μάχης στις 12.00 μ. και εν συνεχεία αεροπορική επίδειξη του Demo Team «Ζευς» και του Demo Team «Δαίδαλος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass