Δεν θα πλησιάσει ποτέ ξανά το θύμα, ούτε και τον φίλο του

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2023 13:27

Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους όπως της απαγόρευσης προσέγγισης του θύματος και του συγκατηγορούμενου φίλου του, αλλά και της επίβλεψης από την Κοινωνική Υπηρεσία Αρωγής Ανηλίκων, αφέθηκε ελεύθερος χθες το μεσημέρι μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια, ο 15χρονος Λαρισαίος μαθητής που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού.

Ο 15χρονος, όπως και ο 17χρονος φίλος του, που διέφυγε τελικά της σύλληψης καθώς παρήλθε το αυτόφωρο, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης εξανάγκασαν έναν 15χρονο σε ανοχή γενετήσιας πράξης η οποία περιγράφεται στη δικογραφία, απευθύνοντας παράλληλα απαξιωτικά σχόλια σε βάρος του ανήλικου θύματος.
Το περιστατικό σε βάρος του 15χρονου με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, σημειώθηκε στην πλατεία της Εργατικής Πρωτομαγιάς στον Μεγ. Προφήτη Ηλία της Λάρισας και καταγγέλθηκε από τη μητέρα του ανήλικου, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να συλλαμβάνουν τον 15χρονο δράστη που είναι μαθητής, όπως μαθητής είναι και ο 17χρονος συνεργός του, ο οποίος ακινητοποίησε το θύμα κρατώντας τον ενώ καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία.
Ο 15χρονος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», απολογούμενος χθες αρνήθηκε την κατηγορία αποδίδοντας την πράξη σε «αστεϊσμό» και πως «στιγμιαία» με το χέρι του ακούμπησε το θύμα, πάνω από το παντελόνι του στη γενετήσια περιοχή.
Μετά την απολογία του χθες το μεσημέρι, ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει ποτέ ξανά τον 15χρονο, αλλά ούτε και τον 17χρονο φίλο του, όπως επίσης εφεξής θα επιβλέπεται από την Υπηρεσία Κοινωνικής Αρωγής Ανηλίκων.
Β. Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass