Αποκατάσταση ζημιών στα χωριά της Δ.Ε. Κραννώνα

*Από μηχανήματα έργου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλελέρ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2023 15:55

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, στις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ.
Τα διαθέσιμα μηχανήματα έργου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου επιχειρούν σε όλα τα χωριά.

Ειδικότερα, στους Αγίους Αναργύρους, στον Άγιο Γεώργιο και στο Ψυχικό γκρέιντερ προβαίνουν σε διάνοιξη και σε επίστρωση των αγροτικών δρόμων έτσι ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση των αγροτών στα κτήματά τους, ιδιαίτερα σε εκείνα όπου υπάρχουν αγροτικά προϊόντα προς συλλογή. Εκσκαφείς αποκαθιστούν την κοίτη και καθαρίζουν από φερτά υλικά το ρέμα που διέρχεται πλησίον από των τοπικών κοινοτήτων του Δοξαρά και του Αγίου Γεωργίου. Στην ίδια περιοχή επίσης γίνονται εργασίες έτσι ώστε να αποκατασταθεί γέφυρα που υπέστη ζημιές και η οποία βρίσκεται στο συνδετήριο δρόμο το δύο χωριών.
Παρόμοιες εργασίες καθαρισμού ρεμάτων γίνονται και στα Βούναινα και στον Κάμπο. Να σημειωθεί ότι μετά το ακραίο καιρικό φαινόμενο των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου εργασίες αποκατάστασης έγιναν στο σύνολο των κοινοτήτων της ΔΕ Κραννώνα.
Τις εργασίες των μηχανημάτων και την πρόοδο των έργων σε αυτήν την περιοχή επιβλέπουν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κραννώνα Κ. Τσιαγκλάνης, καθώς και οι πρόεδροι των κοινοτήτων Γ. Τσικρίκας, Γ. Νανούλη, Μ. Χατζηλιάδης, Λ. Παλαιοκώστας, Δ. Παπαστεργίου, Δ. Γκουτζιούλας, Κ. Μπάγκας, Ν. Γκαμπλιάς και οι τοπικοί σύμβουλοι των κοινοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass