Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας

ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2023 13:32

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προχωρούν οι δικηγόροι της Λάρισας, με απόφαση του Δ.Σ. του ΔΣΛ, αντιδρώντας στην ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και όπως σημειώνεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας «σε συνέχεια της από 1η/12/2023 ανακοίνωσης και δεδομένης της μη οριστικής εισέτι εικόνας σχετικά με το αν η διαδικασία ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί αυθημερόν στις 6/12 και προκειμένου να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός των υποχρεώσεων των μελών του ΔΣΛ, διευκρινίζεται ότι:
Το πλαίσιο αποχής που εισηγήθηκε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα ισχύσει για τα μέλη του ΔΣΛ την Τρίτη 5/12, την Τετάρτη 6/12 και την Πέμπτη 7/12 (ενώ στις 8/12 και στις 11/12 θα ενεργοποιηθεί εκ νέου το ισχύον μέχρι σήμερα πλαίσιο, όπως αναλυτικά διαλαμβάνεται στην από 1η/12/2023 ανακοίνωση του ΔΣΛ).
Την Τετάρτη 6/12 και ώρα 12.00 μ. θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ημίωρη συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών του ΔΣΛ, στην οποία καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass