«Οι καταστροφές στη Θεσσαλία ήταν πολιτικό έγκλημα»

* Τόνισε χθες από τον Τύρναβο, το μέλος του Π. Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Κύριλλος Παπασταύρου * Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση τοπικών οργανώσεων του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2023 13:20

Μεγάλη ανταπόκριση είχε χθες η πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ στο κτήμα «Δριστέλλα», όπου μίλησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Κύριλλος Παπασταύρου.

Ο κ. Παπασταύρου κατά τη ομιλία του αναφέρθηκε στις πλημμύρες στη Θεσσαλία, στις καταστροφικές επιπτώσεις που είχαν στις ζωές των πολιτών, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στους αγώνες των αγροτών.
«Οι καταστροφές στη Θεσσαλία δεν ήταν «φυσικό φαινόμενο», είναι ένα πολιτικό έγκλημα» τόνισε και σημείωσε:
«Απέδειξε τη μακροχρόνια ανυπαρξία υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας, την έλλειψη σχεδίου διαχείρισης των υδάτων, αλλά και την ανεπάρκεια του κρατικούς μηχανισμού να ανταποκριθεί σε έκτακτες ανάγκες που αφορούν την πολιτική προστασία. Οι ευθύνες κυβερνήσεων, δημοτικών και περιφερειακών αρχών είναι τεράστιες».
Επίσης ο κ. Παπασταύρου, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, στη νέα κίνηση «Νέα Αριστερά», σχολιάζοντας ότι: «Τα πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρότησαν το νέο σχήμα δεν έχουν ουσιαστικά καμιά στρατηγική διαφωνία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό άλλωστε υπερασπίζονται όλη την ιστορική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική του θητεία».
Τέλος απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης του λαού με το ΚΚΕ «για να αλλάξουν οι συσχετισμοί και να βγουν οι εργαζόμενοι, ο λαός στο προσκήνιο».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εμφανίστηκε ζωντανή ορχήστρα και ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους με πλούσιο πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass