Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ

*Αναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νίκαια *Ο Αϊ Βασίλης πρόσφερε δώρα στα παιδιά

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2023 14:10

Με φαντασμαγορικό τρόπο άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νίκαια, την έδρα του Δήμου Κιλελέρ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εμφανίστηκε η παιδική χορωδία της Μουσικής Νίκαιας.
Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα προσέφερε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη». Το παραδοσιακό ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί κέρασαν μέλη του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου «Θεόκλητος Φαρμακίδης». Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ πραγματοποιήθηκε από το 15μελές του Γυμνασίου Νίκαιας και από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Νίκαιας. Επίσης πραγματοποιήθηκε δράση «Ζωγραφικής προσώπου», ενώ o Άγιος Βασίλης από το φωταγωγημένο του έλκηθρο, μοίραζε δώρα, την ώρα που πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό.
Στον χριστουγεννιάτικο χαιρετισμό του, πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το φως των Χριστουγέννων είναι σύμβολο της αγάπης. Σύμβολο της ειρήνης στην καρδιά μας, σύμβολο ειρήνης και ευημερίας για όλον τον κόσμο. Αυτό το φως ας το αφήσουμε να πλημμυρίσει την ψυχή μας. Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ένα παράθυρο ελπίδας, μία μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα. Είναι μια φλόγα που ζεσταίνει τις καρδιές, μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα και με προσδοκία για μία κοινωνία όπου όλα τα αγαθά θα τα χαίρονται όλοι οι άνθρωποι.
Για μία κοινωνία η οποία θα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που θα ανακύπτουν με το βλέμμα στραμμένο στο συνάνθρωπο, μια κοινωνία με δικαιοσύνη και με κοινωνική αλληλεγγύη. Θέλω όλες και όλοι να είστε σίγουροι ότι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με σύμπνοια, να ανεβάσουμε ψηλά το μπόι του ανθρώπου και στο τέλος θα βγούμε νικητές. Ας κάνουμε λοιπόν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μία πραγματική γιορτή. Μία γιορτή που θα στείλει το μήνυμα σε όλους και κυρίως στα παιδιά ότι η επόμενη χρονιά σίγουρα θα είναι καλύτερη…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass