Αϊ Βασίληδες θα κατακλύσουν τη Λάρισα

ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ «SANTA RUN LARISSA»

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2023 14:32

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας το «2ο Santa Run» στη Λάρισα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023.


Η διοργάνωση του «Santa Run Larissa» είναι ένας περίπατος στην πόλη, με συμβολικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στον οποίο οι συμμετέχοντες/-ουσες θα είναι ντυμένοι/-ες με στολές του Αϊ Βασίλη.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την αγορά των στολών από τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες, θα διατεθούν από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - Παράρτημα Λάρισας για την αγορά κλινοστρωμάτων ειδικών προδιαγραφών για την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση «Santa Run Nation Larissa» το 2022, με πάνω από 500 συμμετοχές είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να καλέσουμε όλη την πόλη και στη φετινή διοργάνωση.
Σε μία γιορτή που αφορά όλη την πόλη, για τον αποχαιρετισμό της χρονιάς, το καλωσόρισμα του νέου χρόνου και την επίτευξη ενός νέου στόχου για καλό σκοπό.
Ένα party γεμάτο θαύματα και χαμόγελα, ανοιχτό σε όλους του πολίτες της Λάρισας, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Η διαδρομή, η οποία θα καταλήγει σε ένα μεγάλο party στον Μύλο του Παππά, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το μέρος από όπου θα γίνεται η προμήθεια των στολών, θα αναρτηθούν στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων της διοργάνωσης, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του «SantaRunLarissa», https://www.santarunlarissa.gr/.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass