Αλλαγές στις αντιδημαρχίες των Φαρσάλων

ΠΟΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ - ΓΡΙΦΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΥΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2023 16:29

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για να περάσει στη νέα θητεία και επίσημα η νέα Δημοτική Αρχή. Η πενταετία που έρχεται θα είναι γεμάτη προκλήσεις και θα φέρει ανακατατάξεις στις θέσεις των Αντιδημάρχων στον Δήμο Φαρσάλων.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που θα αναλάβουν χαρτοφυλάκιο Αντιδημαρχίας από τη νέα χρονιά, έχουν κληθεί από τον δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου και τους έχει ανακοινωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αμετακίνητη παραμένει και στη δεύτερη θητεία της θητείας Εσκίογλου, στην Αντιδημαρχία Οικονομικών η Σοφία Χατζηπλή. Ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου Δημήτρης Γούσιας και μέχρι τέλος του έτους Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να αντικατασταθεί από τον Γιάννη Βασιλείου. Στην Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος στη θέση του Νίκου Γκατζόγια, αναμένεται να τοποθετηθεί η Χριστίνα Αγγελουσοπούλου. Στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού αναμένεται να βρεθεί ο Δημήτρης Γεωργατζής, ο οποίος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Χρήστο Μπασαγιάννη. Νίκος Γκατζόγιας και Χρήστος Μπασαγιάννης συνεχίζουν ως δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.
Μετά την κατάργηση των Οργανισμών ΟΠΑΚΠΑ και ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. θα δημιουργηθεί νέα Αντιδημαρχία στην οποία θα βρεθεί ο Ιωάννης Δημακόπουλος, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί τι αρμοδιότητες θα λάβει.
Ισχυρές πιθανότητες για να προταθεί για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης, χωρίς ωστόσο να θεωρείται κάτι δεδομένο, θέση που μέχρι σήμερα κατέχει η επανεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Βάια Αρσενοπούλου, η οποία συνεχίζει και αυτή στη νέα θητεία Εσκίογλου.
Γρίφος παραμένει το ποιος θα τοποθετηθεί στη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Φαρσάλων, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα ο Σταύρος Κουκουλιός, ο οποίος έχει επανεκλεγεί επίσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την Πρωτοχρονιά του 2024 και αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τέλους του έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass