Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2024 8:46

Βραβεύονται παιδιά μηχανικών

Από το Τμήμα Κ.Δ. Θεσσαλίας του ΤΕΕ -Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος βραβεύει τα παιδιά των μηχανικών μελών του, που εισήχθησαν το 2023 μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παράλληλα το ΤΕΕ – ΚΔΘ θα βραβεύσει και τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν την περσινή χρονιά.
Πρόκειται για μια εκδήλωση – θεσμό για το ΤΕΕ – ΤΚΔΘ που πραγματοποιείται και φέτος και καλωσορίζει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στη νέα, δημιουργική σελίδα της ακαδημαϊκής τους ζωής, αλλά και ενθαρρύνει τους μαθητές να τους ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.
Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα (Λεωφόρος Γεωργίου Παπανδρέου 2, Λάρισα).

Συνέδραμαν στους  πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης

Τα μέλη της επιτροπής πλημμυροπαθών της Νέας Σμύρνης ευχαριστούν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια και συμπαραστάθηκαν στους ανθρώπους της συνοικίας. Οι ανάγκες βέβαια για είδη πρώτης ανάγκης δεν σταματούν. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και θα καλύψει όλους όσους βρίσκονται σε δυσχέρεια. Τα μέλη της Επιτροπής: Κ. Άγης 6945-304.049, Κ. Άννα 6944-666.790, Κ. Βαγγέλης 6932-801.096, Κ. Βασίλης 6936-858.620, Κ. Μαίρη 6946-969.761, Κ. Σωτήρης 6946-136.921, Κ. Φανή 6945-405.485.

Δοξολογία για το νέο έτος

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας γίνεται γνωστό πως σήμερα Δευτέρα στις 11 το πρωί στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου θα τελεστεί επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, σεβ. Ιερώνυμου.

Οι ακολουθίες Αγίου Δωδεκαημέρου Στον Αγιο Αχίλλιο

Οι ακολουθίες του Αγίου Δωδεκαημέρου στον Άγιο Αχίλλιο, συνεχίζονται ως εξής:
Σήμερα Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 (Μεγ. Βασιλείου-Πρωτοχρονιά), 7.30 π.μ. ο Όρθρος και η αρχιερατική Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου, κ. Ιερωνύμου. 11.00 π.μ. δοξολογία για την είσοδο στο νέο έτος. Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2023, (αγρυπνία): 8.30 μ.μ. οι Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Θεοφανίων, ο Εσπερινός, η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 (Τα Άγια Θεοφάνια), 7.00 π.μ. ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Υδάτων, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου, κ. Ιερωνύμου. 11.00 π.μ. η έξοδος από τον ναό για την κατάδυση του Σταυρού στον Πηνειό. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 (Σύναξη Τιμίου Προδρόμου), 7.30 π.μ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

 Εκλέγει πρόεδρο το Δ.Σ. Λαρισαίων
Ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου, καθώς και για την εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Λαρισαίων.

Δωρεάν μαθήματα πρώτων βοηθειών
Ο Ερυθρός Σταυρός Λάρισας με το σύνθημα «Η γνώση σώζει» διοργανώνει εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών που απευθύνονται σε πολίτες. Έχουν σύντομη χρονική διάρκεια και γίνεται αναφορά σε όλους τους τύπους ατυχημάτων που αφορούν ενήλικές, παιδιά και βρέφη. Ο νέος κύκλος ξεκινάει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου 7 (4ος όροφος).


Δοξολογία σήμερα στην Αγιά
Δοξολογία για τον ερχομό του Νέου Έτους θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 1η Ιανουαρίου, στις 10:30 π.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass