Χόρεψαν οι Χαλικιώτες στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2024 9:29

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλικίου στο «Κτήμα Χαμορούσου» στα Φάρσαλα.

Οι Χαλικιώτες αντάμωσαν διασκεδάζοντας με την παραδοσιακή ορχήστρα των κ. Δημήτρη Λεβέντη, Αλέκου Ντόκου, Γιώργου Μαγαλιού, Θάνου Ρούμπου και Χρήστου Αδάμου.
Εκ μέρους του Δ.Σ. την εναρκτήρια ομιλία έκανε η κ. Ρούλα Μητρίτσιου, ενώ βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές και oι μαθήτριες που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές Εκπαίδευσης από τον Σύλλογο και τον πρόεδρο, κ. Σωτήρη Λεβέντη.
Ακολούθησαν τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, χορεύοντας παραδοσιακά τραγούδια υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου, κ. Παν. Καραμήτρου, και στη συνέχεια γλέντι για όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΠΟΠΣ Βλάχων Μιχάλης Μαγειρίας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλικίου Αλεξανδρος Κίτσος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Δημήτρης Χύμας, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας η Νατάσα Αδαμοπούλου, εκ μέρους του Δήμου Φαρσάλων η κ. Χρυσούλα Φούφα, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Φαρσάλων κ.κ. Μαρία Ίφου και Βασίλης Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ. Μετεώρων κ. Θανάσης Καψάλης, εκπρόσωποι των Συλλόγων Ανθούσας, Μικρασιατών, Σαρακατσαναίων, Ντόπιων ο Ενιπέας Τζουμέρκων, Ηπειρωτών, ΦΑΤΑ, ΚΕΛΕ Φαρσάλων, Πολυθέας κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass