Κόβουν πίτα

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2024 11:13

Σύλλογοι και φορείς της Λάρισας συνεχίζουν τις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Πιο αναλυτικά:
*Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» πραγματοποιεί την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο Palladium. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα παιδιά που φέτος εισήχθησαν στο πανεπιστήμιο.
*Οι «Φίλες της Αγάπης» κόβουν πίτα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο «Φρούριο». Τα μέλη και οι φίλες του συλλόγου θα απολαύσουν μία όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό, δώρα και καλό φαγητό, ενώ οι γνωστοί μας καλλιτέχνες Γιώργος Αποστολόπουλος-τραγούδι- και Αχιλλέας Μουχλούλης-πλήκτρα- θα δώσουν τον δικό τους γιορταστικό τόνο στην εκδήλωση.
*Ο Σύλλογος Ματονεριτών Καλαμπάκας θα κόψει βασιλόπιτα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44).
*Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος παράρτημα Λάρισας κόβει πίτα την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 8:30 μ.μ. στον «Μικρό Κόσμο» (Βελή 14). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Γάλλος, πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και θα ακολουθήσει Ρεμπέτικο Μουσικό Πρόγραμμα από τους συναδέλφους Λάμπρο Μαργιάνο, Δημήτρη Κεχαγιά, Δημήτρη Χαρταλάμη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
*Η Ένωση Ποντίων Ελασσόνας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό της το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass