Σύντομες Ειδήσεις

Ψηφίζει προϋπολογισμό του 2024 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων μεταξύ άλλων στα εξής θέματα:
Εξέταση αιτήματος για εκμίσθωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων «Χρυσαλλίδα».

Εξέταση αιτημάτων μισθωτών που νοικιάζουν αγρούς ιδιοκτησίας Δήμου Αγιάς για παράταση λόγω θεομηνίας «Daniel».
Έγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στις δημοτικές Κοινότητες Ανάβρας, Μαρμαρίνης, Μεγαλοβρύσου, Μεταξοχωρίου και Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς.
 Σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αγιάς. Σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Δ.ΕΠ.ΙΣ.) Δήμου Αγιάς.
Έγκριση τοπικού σχεδίου δράσης για την ισότητα των δύο φύλων 2024-2025.
Προγραμματισμός Αθλητικής Εκδήλωσης με τίτλο: «Φιλικοί Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ - KOAN CHALLENGE CUP», μετά από αίτημα συνδιοργάνωσης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Λάρισας.
Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής εταιρείας: «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ Α.Ε.».
Έγκριση εκχώρησης της σύμβασης της προμήθειας: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ».
Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια με τίτλο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ».
Θα προηγηθεί, στις 6:00 μ.μ., ειδική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα: «Έγκριση απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Αγιάς για το έτος 2021». (Εισηγητής: Αντώνης Ν. Γκουντάρας, δήμαρχος) και στις 6:30 μ.μ., ειδική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα: «Ψήφιση Προϋπολογισμού, Ετήσιου Τεχνικού Προγράμματος Έργων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, έτους 2024».

 

Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις Μαρτίου

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΑΕΕ, ΟΓΑ ΚΑΙ ΕΦΚΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή των συντάξεων του Μαρτίου 2024.
Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Μαρτίου 2024 θα διενεργηθούν για τους μη μισθωτούς τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.
Συγκεκριμένα: Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Οι συντάξεις ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι (μισθωτοί και μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) θα καταβληθούν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024. Οι Επικουρικές Συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών) θα καταβληθούν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.
Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Μαρτίου 2024 θα διενεργηθούν για τους μισθωτούς την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου καταβάλλονται από το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ, τα ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ.
Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

 

Παρουσιάζεται το πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενεργοποίησης του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση εργασίας σήμερα Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, (Καλλισθένους και Θεοφράστου) στη Λάρισα (αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου). Στη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027 - Νέες απαιτήσεις προγραμματικής περιόδου 2021-2027» και θα γίνει ο προγραμματισμός προσκλήσεων έτους 2024.

 

Εγκαινιάζεται νέα βάση της ΕΟΔΥΑ

ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Εγκαινιάζεται η νέα επιχειρησιακή βάση της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ), στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ, στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 6 - πρώην Νηπιαγωγείο Νίκαιας, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στις 18:30.

 

Στο Καρπενήσι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ ΤΣΑ Λάρισας

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΤΣΑ Λάρισα θα εκδράμει στο Καρπενήσι την Κυριακή 3 Μαρτίου. Εκεί θα πραγματοποιήσει την απολογιστική του συνέλευση και την κοπή πίτας.

 

Συνέλευση της Ενεργειακής Κοινότητας «Ισχύς Κισσάβου»

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Η Ενεργειακή Κοινότητα «Ισχύς Κισσάβου», που δραστηριοποιείται στον Δήμο Αγιάς (Μελιβοία - Καρίτσα), πραγματοποιεί την ετήσια γενική συνέλευσή της αύριο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου Μελιβοίας. Θα προηγηθεί καταστατική συνέλευση. Παρακαλούνται τα μέλη της Ενεργειακής Κοινότητας να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση. Η παρουσία των μελών είναι υποχρεωτική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass