Χόρεψαν οι Καλαρρυτινοί της Θεσσαλίας!

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2024 17:51

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες» στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ακρόπολις» στον Αμπελώνα Λάρισας σε μια βραδιά που το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου έδωσε ιδιαίτερο χρώμα, ενώ τα τμήματα των ενηλίκων και γυναικών άνοιξαν τον χορό διατηρώντας τις παραδόσεις του χωριού.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, η οποία οφείλεται κυρίως στην παρουσία των τόσο πολλών χωριανών και φίλων του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο π. Γεώργιος Εφημέριος Καλαρρυτών, ο δήμαρχος Β. Τζουμέρκων Νίκος. Βαΐτσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Β. Τζουμέρκων Παντελής Βλάχος, η αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πολεοδομίας Ρένα Μουσαφίρη Παπαϊωάννου, ο αντιδήμαρχος Δ. Τεμπών Πολιτσιμού, Παιδείας, Αθλητισμού Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο δ. σύμβουλος Β. Τζουμέρκων Γιώργος Κώτσιας, ο δημ. σύμβουλος Δ. Φαρσάλων Νίκος Γκατζόγιας, ο τοπικός πρόεδρος Καλαρρυτών Σωτήρης Μπακαγιάννης, η τοπική σύμβουλος Καλαρρυτών Όλγα Γεροδήμου, η επιστημονική υπεύθυνη του Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας Φανή Καλοκαιρινού, η Αγγελική Νιτσιάκου ως εκπρόσωπος του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Λάρισας, το ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κοταρέλας και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αποστόλης Σακογιάννης!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass