Εφυγε από τη ζωή ο Φαρσαλινός φιλόλογος Γιώργος Καραγιάννης

Ιδρυτικό μέλος των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2024 7:10

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Έφυγε προχθές από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, ο Φαρσαλινός φιλόλογος Γιώργος Καραγιάννης. Ο εκλιπών καταγόταν από τη Σκοτούσσα Φαρσάλων και ήταν δραστήριο μέλος της κοινωνίας και των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων. Καθημερινά μετέβαινε στο Ευύδριο Φαρσάλων, όπου δίδασκε στο Γυμνάσιο.

Συμμετείχε πάντα σε πολλές δράσεις του Συλλόγου των Ενεργών Πολιτών, μουσικές, εκδρομές, στον Βοτανικό κήπο, με αποκορύφωμα τη δημιουργία του Σχολικού Μουσείου στα Βρυσιά Φαρσάλων.
ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Ο Σύλλογός μας πενθεί. Πενθεί γιατί το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου, ο Γιώργος Καραγιάννης, δεν ζει πια. Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα.
Ιδρυτικό μέλος, αποτέλεσε θεμέλιο λίθο του Συλλόγου, σύμβολο εθελοντισμού και προσφοράς. Ενίοτε ανατρεπτικός και ριζοσπαστικός, ευθύς πάντα και ανιδιοτελής, με σκέψη ελεύθερη και ανοιχτή, δημιουργικός, στοχαστικός, εργατικός και πάντα πρόσχαρος προσέφερε με άοκνη προθυμία ψυχή και σώμα σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου. Δυναμικός, γενναιόδωρος, πάντα με εμπεριστατωμένη άποψη και πρωτοβουλία, πρωταγωνίστησε στο χτίσιμο του Συλλόγου. Αθεράπευτα δοτικός, ενίοτε εκρηκτικός, συμμετείχε, με δυναμισμό και προσήλωση, όπου ετάχθη. Δούλεψε σκληρά και συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του Σχολικού Μουσείου.
Δίδαξε με τη στάση του να μην κρίνει, αλλά να πράττει. Υπηρέτησε τον Σύλλογο με πάθος. Ταυτίστηκε με τους στόχους του και εργάστηκε επίμονα για την επίτευξή τους. Είχε τάξει τον Σύλλογο στην πιο εκλεκτή γωνιά της καρδιάς του.
Δεν πέρασε απαρατήρητος. Άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του. Η στάση του, η προσφορά του, το ήθος του, η εργατικότητά του αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον του Συλλόγου.
Αγαπητέ μας Γιώργο, θα είσαι πάντα παρών σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε και είχαμε την τύχη να μοιραστούμε μαζί σου στιγμές δημιουργίας, αλλά και απλές ανθρώπινες στιγμές επικοινωνίας. Θα σε θυμόμαστε, θα σε νοσταλγούμε και θα σ’ αγαπάμε παντοτινά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass