Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2024 14:00

Συλλεκτική εκδήλωση της Φιλοτελικής Ενωσης

Συλλεκτική εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 3 Μαρτίου από 10-3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, ισόγειο),

η Φιλοτελική Συλλεκτική Ένωση Λάρισας, η οποία καλεί φίλους και συλλέκτες νομισμάτων, χαρτονομισμάτων, τηλεκαρτών, γραμματόσημων, μεταλλίων, βιβλίων και άλλων συλλεκτικών ειδών να επισκεφτούν την έκθεση και να προχωρήσουν και σε ανταλλαγές.

 

 

Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο στη Λάρισα

Πλησιάζει η ώρα για το Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο στη Λάρισα με θέμα το μέλλον της μελισσοκομίας, την κλιματική αλλαγή και τις ελληνοποιήσεις. Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Λάρισας και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κ. Έβρου «Η κυψέλη» και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στο JOIST Πάρκο Καινοτομίας με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ.

 

 

Ενημέρωση για τον βιολογικού καθαρισμό στη Νίκαια

Ο Δήμος Κιλελέρ καλεί τους κατοίκους της Νίκαιας στη συνάντηση – ενημέρωση για το έργο του βιολογικού καθαρισμού που θα γίνει την Τρίτη 5 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.

 

 

Συζητούν για προσλήψεις
*ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή και ώρα 15.00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη και με επερωτήσεις της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας» για τις αναφλέξεις των επικίνδυνων αποβλήτων στην κλειστή κεραμοποιεία ΒΙΟΚΕΡΑΛ της Λάρισας, για τα προβλήματα στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των Βορείων Σποράδων και για προβλήματα στα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας.
Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν: Η 1η τροποποίηση προϋπολογισμού, του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Οργανισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η πρόσληψη προσωπικού μέσω του προγράμματος απασχόλησης ανέργων 55 ετών και άνω της Δ.ΥΠ.Α., οι εκδηλώσεις Δημόσιας Υγείας, η έγκριση αθλητικών, το πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Ημερίδων – Συνεδρίων του έτους 2024, οι δράσεις Πολιτισμού για πλημμυροπαθείς.

 

 

Συνέλευση απόστρατων αστυνομικών

Τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας καλούνται στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του Συνδέσμου, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 10:00, στον 3ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας (Γ. Παπανδρέου 14 και Μουσών) στην αίθουσα εκδηλώσεων. Οπως σημειώνεται από τον Σύνδεσμο «επειδή πιστεύουμε βάσιμα ότι δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία, η δεύτερη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 13 Μαρτίου» και ώρα 10:00 με θέματα διάταξης: Απολογισμός έτους 2023. Ισολογισμός έτους 2023. Προϋπολογισμός έτους 2024. Ενημέρωση για διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

 

Συνέλευση και αρχαιρεσίες στην «Πορεία Αγάπης»

Η ετήσια τακτική-εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης», που εδρεύει στην πόλη μας, πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων και Κατηχητικών Συνάξεων του Συλλόγου (Ηπείρου 79-83,παραπλεύρως του Συλλόγου Πολυτέκνων).


Αγρυπνία στον Αγ. Αχίλλιο

Αύριο Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για τη μνήμη του Οσίου ιερέως Νικολάου του Πλανά του ηγιασμένου, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν λείψανο του Αγίου, καθώς και την εικόνα του, που η ευλάβεια των πιστών ανθρώπων δημιούργησε. Η Αγρυπνία θα περιλαμβάνει την Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου μετά της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί χριστιανοί θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων. Το Σάββατο 2 Μαρτίου το πρωί δεν θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αχίλλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass