Σύντομες ειδήσεις

Εκδήλωση για ιεραποστολή στην Ουγκάντα
ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης», η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού/Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Λαρισαίων διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα της Αφρικής», αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (Ρούσβελτ 54).

Ομιλητής θα είναι ο Επίσκοπος Jinja και Ανατ. Ουγκάντα κ. Σίλβεστρο, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του 32ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Θα προβληθεί υλικό (βίντεο-φωτογραφίες) από τη δραστηριότητα της Ορθοδόξου Επισκοπής Jinza/Uganda στην Εκπαίδευση (Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης) στην επαρχία της.

 

Διακοπή νερού στην Ελασσόνα

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, από τις 7:00 έως τις 13:00, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Ελασσόνας λόγω προγραμματισμένης αντικατάστασης βανών των κεντρικών αγωγών στο πλαίσιο του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Ελασσόνας.

 

Σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων
ΑΠΟ 27 ΕΩΣ ΚΑΙ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοίνωσε ότι από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί από το ΥΠ.Α.Α.Τ. διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά). Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, να προσέλθουν έως τις 15 Μαρτίου 2024 στις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές (Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Υποδιευθύνσεις Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας, Μαγνησίας & Σποράδων και Τρικάλων) για να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, προσκομίζοντας αντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας, αντίγραφο του διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας και άνω σε ισχύ και κάποιο αποθηκευτικό μέσο (flash stick) προκειμένου να τους δοθεί η ύλη του σεμιναρίου.
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και για τις τρεις ημέρες, τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά (εξ αποστάσεως) και ο/η κάθε συμμετέχων/-ουσα θα παρακολουθήσει το σεμινάριο από δικό του/της χώρο και με τη χρήση δικού του/της ηλεκτρονικού υπολογιστή (απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη προσωπικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).  Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενες εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού. Οι γραπτές εξετάσεις για όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου του νέου κτιρίου της Περιφέρειας (Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου, Λάρισα).

 

Ο Δήμος Αγιάς δημιουργεί μητρώο εθελοντών
ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)«Ο εθελοντισμός είναι γιορτή!». Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Αγιάς απευθύνει πρόσκληση προς όλους και όλες στην πρώτη εκδήλωση για τον εθελοντισμό, μεθαύριο Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί καταγραφή εθελοντών, προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών του Δήμου και ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις εθελοντισμού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα».

 

Εκθεση φιλοτελισμού
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συλλεκτική εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 3 Μαρτίου, από 10 π.μ. ως 3 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας (οδός Παπακυριαζή 44, στο ισόγειο), η Φιλοτελική Συλλεκτική Ένωση Λάρισας, η οποία καλεί φίλους και συλλέκτες νομισμάτων, χαρτονομισμάτων, τηλεκαρτών, γραμματόσημων, μεταλλίων, βιβλίων και άλλων συλλεκτικών ειδών να επισκεφτούν την έκθεση φιλοτελισμού που θα φιλοξενείται και να προχωρήσουν και σε ανταλλαγές. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6939-260.885 και 6983-500.066.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass