Σύντομες ειδήσεις

Διανομή τροφίμων σε οικογένειες του Δήμου Τεμπών

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών, στους ωφελούμενούς του.

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκαν πακέτα που περιείχαν κρέας, μπιφτέκια, ζυμαρικά, όσπρια, γαλακτοκομικά, καθώς και είδη ατομικής υγιεινής. Στους ωφελούμενους που εξέφρασαν την επιθυμία, η διανομή έγινε κατ’ οίκον με οχήματα και προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επιχειρηματίες και τους πολίτες, οι οποίοι με την ευγενική κοινωνική συνεισφορά τους συμβάλλουν σημαντικά στην υποστήριξη οικογενειών και ευπαθών ομάδων του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα», δήλωσε η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού.

 

Ημερίδα Ενωσης Στρατιωτικών Θεσσαλίας

Ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση εν ενεργεία στρατιωτικών» οργανώνει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρες από 11:00 έως 15:00 σε αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας (οδός Γ. Παπανδρέου 2 Λάρισα). Πριν την έναρξη της ημερίδας (ώρα 11:00) θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΠΕΘ.

 

Γιορτάζουν  την Ημέρα της Γυναίκας στην Ποταμιά

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 8:00 μ.μ., στην ταβέρνα «Στάμα» στην Ποταμιά, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γιώργου Κωσταβέλη.

 

Αγροτική σύσκεψη  στην Αγιά
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας Αγιάς οργανώνουν σύσκεψη, την Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 7:30 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Χατζάκος» (πλατεία Φιλύρων), στην Αγιά, όπου θα γίνει ενημέρωση για τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με Περιφερειάρχη, βουλευτές και ΕΛΓΑ για τοπικά προβλήματα.

 

Καταγραφή εθελοντών στην Αγιά

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
«Ο εθελοντισμός είναι γιορτή!» Με αυτό το σύνθημα, ο Δήμος Αγιάς απευθύνει πρόσκληση προς όλους και όλες στην πρώτη εκδήλωση για τον εθελοντισμό, που θα γίνει αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί καταγραφή εθελοντών, προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών του Δήμου, και ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις εθελοντισμού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα».


Εκλογές στην Τσαριτσάνη

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, τις ώρες 9.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου στο «Δεσποτικό».

 

Συνέλευση απόστρατων αστυνομικών

Τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας καλούνται στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του Συνδέσμου, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 10:00, στον 3ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας (Γ. Παπανδρέου 14 και Μουσών) στην αίθουσα εκδηλώσεων. Οπως σημειώνεται από τον Σύνδεσμο «επειδή πιστεύουμε βάσιμα ότι δεν θα υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία, η δεύτερη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 13 Μαρτίου» και ώρα 10:00 με θέματα διάταξης: Απολογισμός έτους 2023. Ισολογισμός έτους 2023. Προϋπολογισμός έτους 2024. Ενημέρωση για διάφορα θέματα που μας απασχολούν.

 

Αναχωρούν για Καρπενήσι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ ΤΣΑ

Για Καρπενήσι αναχωρούν αύριο Κυριακή, τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΤΣΑ Λάρισας, στις 6.30 π.μ., από το σημείο του χώρου στάθμευσης του καταστήματος «Καζάνα», πίσω από τα ΚΤΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass