«Ξεπουλούν τα εργοστάσια βάσης του Στρατού Ξηράς!»

ΤΟΝΙΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΙΤΣΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2024 13:15

«Αμήχανος και διαδικαστικός εμφανίστηκε στην απάντησή του στη Βουλή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Γ. Κεφαλογιάννης…» δηλώνει η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτή Λάρισας Ευαγγελίας Λιακούλη, αναφερόμενη σε ερώτηση που κατέθεσε για την κυβερνητική επιλογή εκχώρησης έργου συντήρησης υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων -αρμοδιότητας του Τεχνικού Σώματος που διαθέτει η χώρα μας, σε ιδιώτες.

Τονίζει δε ότι «Ο κ. Κεφαλογιάννης, απέτυχε να πείσει ότι οι ετήσιες, συνεχόμενες μειώσεις των κονδυλίων για πιστώσεις προς τα Στρατιωτικά Εργοστάσια της χώρας, σε συνδυασμό με μια σειρά νέων προκηρύξεων διαγωνισμών προς ιδιωτικές εταιρείες στη «Διαύγεια», για τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη στρατιωτικών τζιπ, τύπου Mercedes, ανταλλακτικών αρμάτων μάχης Leopard II, όπως και εξαρτημάτων για τις γνωστές «καναδέζες», δεν ανοίγουν ακόμη μία «κερκόπορτα» απαξίωσης των κρατικών δομών, προκειμένου να εμφιλοχωρήσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass