Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Γυναικών Αγιάς

*Τεράστια η προσφορά του επί 29 χρόνια στην επαρχία

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2024 15:21

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Σύλλογος Γυναικών Αγιάς, ένας σύλλογος πολυάριθμος σε μέλη, ιδιαίτερα δραστήριος από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του πριν 29 χρόνια, με μεγάλη προσφορά σε εκδηλώσεις του Δήμου Αγιάς και βραβευμένος, μάλιστα, για την πλούσια εθελοντική του δράση.

Ως πρόεδρος και για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ορίζεται η θητεία του κάθε συμβουλίου, επανεκλέχτηκε η Βαΐτσα Χατζή – Παπακώστα λαμβάνοντας στην εκλογική διαδικασία, όπου συμμετείχαν 210 από τα εγγεγραμμένα μέλη, 144 ψήφους. Αντιπρόεδρος η Μάρω Μπαρμπάτση (128), γραμματέας η Αντωνία Δανιήλ (98), ταμίας η Ρούλα Λύγδα (88), μέλη οι Πόπη Κοκκάλα (90), Κατερίνα Γκαρανέ (86), Μάχη Γκαλιάκη (75) και αναπληρωματικά μέλη οι Βίκυ Σέτσικα – Σχοινά (67) και Νίκη Ριζούλη (50). Η πρόεδρος εκλέγεται για έκτη φορά (!), όπως και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ., ενώ νέο μέλος σε αυτό είναι η Μάχη Γκαλιάκη.
Στο ένα και κοινό ψηφοδέλτιο συμμετείχαν επίσης άλλα τρία άξια μέλη του συλλόγου, οι Δέσποινα Μανώλα, Κατερίνα Τσατσαλίδη και Λίνα Πασιά, λαμβάνοντας αντίστοιχα 46, 40 και 33 ψήφους.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ρένα Χατζάκου (πρόεδρος, 91 ψήφους), Κατερίνα Ριζούλη (αντιπρόεδρος, 87), Λίλη Γαρόφλου (μέλος, 83), Εύη Τσανά (αναπληρωματικό μέλος, 80) και Χριστίνα Καρτερού (αναπληρωματικό μέλος, 69).
Η κ. Βαΐτσα Χατζή – Παπακώστα, εκ μέρους του νέου Δ.Σ., εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίηση για την πολύ μεγάλη προσέλευση των γυναικών στο οικογενειακό κέντρο «Χατζάκος», όπου έγιναν οι εκλογές, ευχαριστίες προς όλα τα μέλη του συλλόγου για τη συμμετοχή τους και ξεχωριστές ευχαριστίες προς τις νομικούς Ευαγγελία Καραθανάση – Γκουβαΐλα και Φωτεινή Οικονόμου – Γεροφώτη για την άψογη διεκπεραίωση της όλης εκλογικής διαδικασίας.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο σύλλογος θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το προσεχές Σάββατο 9 Μαρτίου στο Κτήμα Νεφέλη στην Αγιά, στις 8:00 μ.μ., με ομιλία αρχικά της δικηγόρου κ. Φωτεινής Οικονόμου – Γεροφώτη, με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία και ποινική διαμεσολάβηση», και φαγητό και γλέντι στη συνέχεια με ζωντανή μουσική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass