Η νέα Νομαρχιακή και τα Συντονιστικά του ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτιά Παν. Καλογιάννη - Ψήφισαν -σε κάλπες- 911 μέλη του κόμματος - Σε ποιες οργανώσεις οι υποψήφιοι ήταν όσοι οι εκλεγόμενοι…

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2024 13:08

Ο Παναγιώτης Καλογιάννης πρώτευσε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκαν χθες στις έδρες των Δήμων του Νομού.

Παράλληλα, αναδείχθηκαν και τα μέλη που θα αποτελούν τα Συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φετινές εκλογές είναι οι πρώτες που γίνονται από τη βάση του κόμματος, αφού αυτές που έγιναν πριν από δύο χρόνια ήταν «κλειστές».
Σαράντα τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι, με τους 23 πρώτους να στελεχώνουν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή. Στη Λάρισα οι κάλπες στήθηκαν στο Επιμελητήριο, ψήφισαν 911 μέλη του κόμματος και βρέθηκαν 909 έγκυρα, 1 λευκό και 1 άκυρο, ενώ ο πρώτος σε σταυρούς Παναγιώτης Καλογιάννης θα συγκαλέσει εντός της εβδομάδας συνεδρίαση για την εκλογή του νέου συντονιστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Καλογιάννης ήταν ο μέχρι πρότινος συντονιστής, διαδεχόμενος τον Βασίλη Ζωγράφο που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι 23 που εξελέγησαν είναι οι: Παναγιώτης Καλογιάννης, Αποστόλης Πέκας, Θωμάς Καραγιώργος, Θεόδωρος Καρυώτης, Άννυ Ψάρρα, Παύλος Ψάθας, Χρήστος Παπαδημητρίου, Αντώνης Χαχάμης, Γιώργος Γκόγκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ευάγγελος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Αρσενόπουλος, Γιώργος Κολωνιάρης, Κασσιανή Πατάκη, Μαρία Γερασοπούλου, Χριστίνα Ντούφα, Μαρία Βούζα, Βάσω Μπιζέλη, Μαριάννα Καλτσά, Χριστίνα Χλαπανίδα, Αναστασία Αμανατίδου, Άννα Κοκκάρα και Ανδριάννα Μανδάλη.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή τρεις ήταν οι υποψήφιοι, οι οποίοι εξελέγησαν και οι τρεις, και είναι οι Θανάσης Παππάς, Βασίλης Τσιούτρας και Ευτυχία Τσικρίκη.

 

ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των Συντονιστικών στις κατά τόπους περιοχές ορίστηκαν και δεν εκλέχτηκαν, με εξαίρεση την Ελασσόνα που ζητήθηκε να γίνουν οι εκλογές κανονικά. Μάλιστα, σε Φάρσαλα και Αγιά οι εκπρόσωποι είναι λιγότεροι από τον προβλεπόμενο - εγκεκριμένο αριθμό οργάνου. Οι εκπρόσωποι που αναδείχθηκαν (πλην της Ελασσόνας που εξελέγησαν) είναι οι εξής:
Συντονιστικό Τυρνάβου (Προβλεπόμενος αριθμός οργάνου 5)
Ζωή Κεραμά, Ευαγγελία Νταλώση, Θανάσης Τούσιας, Τηλέμαχος Κατσικαβέλας, Θανάσης Σιούλας.
Συντονιστικό Φαρσάλων (εγκεκριμένος αριθμός οργάνου 6 )
Αντιγόνη Διαμαντή, Νίκος Δημητρακόπουλος, Γεώργιος Κούτσικος, Σπυρίδων Νικόπουλος, Κώστας Χριστόπουλος.
Συντονιστικό Ελασσόνας (εγκεκριμένος αριθμός οργάνου 9 )
Σταυρούλα Δάσσιου, Σοφία Κουρδή, Κωνσταντίνος Κουτσιώρας, Ηλίας Λάτσιος, Νίκος Λιάκος, Μαρία Μανωλάκη, Λίτσα Μπόλη, Αγγελική Πνάκα, Θεόδωρος Παναγιωτίδης.
Συντονιστικό Αγιάς (εγκεκριμένος αριθμός οργάνου 6 )
Γεώργιος Δάλδας, Σωτήρης Ζήσης, Γρηγόρης Μπουρντένας.
Δ2 Λάρισας (εγκεκριμένος αριθμός οργάνου 7)
Κώστας Παπαγεωργίου, Μαρία Μπαρούτα, Σάββας Κεντερλίδης, Κατερίνα Εμμανουήλ, Γρηγόρης Ζευγαράς, Κώστας Τσιούτρας, Καλαμπάκας Θεόδωρος.
Δ3 Λάρισας (εγκεκριμένος αριθμός οργάνου 5)
Μαρία Εμμανουήλ, Τριανταφυλλιά Μαλτέζου, Ευτυχία Κιβρακίδου, Ευάγγελος Μητράκας, Μαρία Καλογιάννη.
 Δ4 Λάρισας (εγκεκριμένος αριθμός οργάνου 3)
Υβόννη Ιορδάνογλου, Αναστασία Παρλίτση, Βασίλης Παπανικολάου, Καίτη Παληογιάννη, Βασίλης Δαρδούμπας, Θόδωρος Σπανοθύμιος


ΚΙΛΕΛΕΡ
Ευαγγελία Παγώνα, Αθανάσιος Μέρας, Ευτυχία Τσικρίκη.

 

ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ
Με κανονική ροή και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε χθες στα Φάρσαλα η εκλογική εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του Νομού Λάρισας.
Στα Φάρσαλα στην κάλπη προσήλθαν 75 πολίτες, που αντιστοιχούσε περίπου στο 50% επί των εγγεγραμμένων μελών του κόμματος στον Δήμο Φαρσάλων.
Μεταξύ αυτών που διεκδικούσαν την ψήφο ως υποψήφιοι ήταν και τέσσερις Φαρσαλινοί, οι κ.κ. Ευάγγελος Δημητρακόπουλος, Γιώργος Αρσενόπουλος, Νάσος Νικόπουλος και Χριστίνα Χλαπανίδα.
*Πραγματοποιήθηκαν και στην Αγιά χθες Κυριακή οι εκλογές για την ανάδειξη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του Νομού Λάρισας. Προσήλθαν 53 μέλη. Εκ των ψηφοδελτίων, ένα ήταν άκυρο και ένα λευκό.

 

Θαν. Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass