Σύντομες Ειδήσεις

Ημερίδα για το Ιπποφαές στο Μ. Ευύδριο
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ενιπέας Φαρσάλων και η Ομάδα Παραγωγών «Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε.» διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στο Μικρό Ευύδριο με θέμα: «Συμβολαιακή καλλιέργεια του Ιπποφαούς στην Ελλάδα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 12:00 μ. στις Εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στο Μικρό Ευύδριο.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με την υψηλή παραγωγικότητα, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και το χαμηλό κόστος παραγωγής (λόγω έλλειψης αγκαθιών), που προσφέρουν οι συγκεκριμένες ποικιλίες. Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τη διασφάλιση της πώλησης της παραγωγής, για την υψηλή τεχνογνωσία της καλλιέργειά τους στην Ελλάδα καθώς και για τη δυνατότητα συμβολαιακής καλλιέργειας με την Ιπποφαές Ελλάς Α.Ε. Επίσης θα παρουσιαστούν εργαλεία χρηματοδότησης της επένδυσης μέσω χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και εργαλείων. Η ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Κλειστό λόγω εργασιών το Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων
Το Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Φαρσάλων έκλεισε χθες και θα παραμείνει κλειστό, λόγω ενεργειακής αναβάθμισης, για 2 μήνες έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες.

 

Κάθε Πέμπτη οι Παρακλήσεις στον Αγιο Αχίλλιο
Κάθε Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. τελείται στον Ιερό Μητροπολιτικό και Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, Ιερά Παράκληση προς τιμήν του εν Αγίοις Πατρός ημών Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας και Συμφερουπόλεως, του Ιατρού.
Κατά τη διάρκεια των Ιερών Παρακλήσεων θα εκτίθεται σε προσκύνημα το θαυματουργό και χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά, προς πνευματική ενίσχυση, ευλογία και αγιασμό των πιστών Χριστιανών.

 

Συνέλευση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων

Γενική συνέλευση των μελών του συγκαλεί την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων με θέματα συζήτησης τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του τετραμήνου από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 και τον προϋπολογισμό 2024. Η συνέλευση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου στις 10.30 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στις 24 Μαρτίου στην ίδια αίθουσα και ώρα, ενώ αν δεν υπάρξει και εκεί απαρτία θα διεξαχθεί οριστικά στις 31 Μαρτίου στον ίδιο χώρο και ώρα.

 

Συνέλευση κυνηγών Τύρναβου
Καλούνται τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Τύρναβου και Περιχώρων σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 9:00 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου με τα εξής θέματα: Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής επιτροπής, ανάγνωση έκθεσης πεπραγμένων, ανάγνωση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής, έγκριση απολογισμού 2023 και προϋπολογισμού 2024, έκτακτη οικονομική εισφορά και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας (που είναι το πιθανότερο) η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 21 Απριλίου. Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση μαζί με τη θεώρηση της άδειας τα τρία τελευταία χρόνια και να μην είναι τιμωρημένοι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι και της 30 Μαρτίου και ώρα 9:00-13:00.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Σύλλογο από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00 και στο τηλ. 24920-22142.

 

Στις κάλπες οι κυνηγοί της Αγιάς
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγιάς και Περιχώρων καλεί τα μέλη του, την Κυριακή 7 Απριλίου, σε γενική συνέλευση, στο γραφείο του Συλλόγου στην Αγιά, με θέματα: Απολογισμός έτους 2023, έγκριση προϋπολογισμού έτους 2024, έκτακτη εισφορά του συλλόγου και της Ζ’ Κ.Ο.Θ., πεπραγμένα, διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Η συνέλευση έχει οριστεί για τις 10:00 π.μ. και η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει ως τις 7:00 μ.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass