Ο Δήμος Τεμπών στο Δίκτυο Πόλεων για την Αειφορία

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ 3ο FORUM ΤΟΥ ΣΠΑΥ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2024 14:25

Στο 3ο Forum του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ανθεκτικές πόλεις», συμμετείχε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου, που έγινε στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στην Αργυρούπολη.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου υπεγράφη η Ιδρυτική Διακήρυξη του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, του πρώτου δικτύου για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, στο οποίο συμμετέχουν 91 Δήμοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τεμπών.
«Σε αυτήν τη σημαντική στιγμή δώσαμε το «παρών». Υπογράψαμε τη Διακήρυξη, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΠΑΥ και δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, για μια κοινή προσπάθεια να κατανοήσουμε το μεταβαλλόμενο τοπίο των κινδύνων και να αναπτύξουμε ικανότητες, με τις οποίες θα τους αξιολογούμε και θα τους διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά για την προστασία και την ασφάλεια και εν γένει την ανθεκτικότητα των τοπικών κοινωνιών», αναφέρει ο δήμαρχος κ. Μανώλης.
«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι συνυφασμένη όχι μόνο με την προστασία των πολιτών, αλλά και με την ποιότητα της ζωής τους. Σ’ αυτό το πλαίσιο αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο η σημασία και ο ρόλος της Ιδρυτικής Διακήρυξης Δημιουργίας του Δικτύου Δήμων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, που υπογράψαμε σήμερα», καταλήγει ο δήμαρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass