Ενημέρωση για την καλλιέργεια βαμβακιού

* Σε αγρότες του Συνεταιρισμού Ενιπέα Φαρσάλων

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2024 13:20

Η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ενιπέας Φαρσάλων προσηλωμένη στον στόχο παροχής χρήσιμων και έγκυρων πληροφοριών σχετικά με τη σύγχρονη γεωργία και την αποτελεσματική καλλιεργητική πρακτική, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη της στο Ευύδριο, σε συνεργασία με την Εταιρεία «Corteva».

Οι αγρότες μέλη του Συνεταιρισμού Ενιπέα Φαρσάλων ενημερώθηκαν από τα στελέχη της εταιρείας κ.κ. Γκίζα Δημήτρη, Παππά Ευάγγελο, Παπαδόπουλο Βασίλη, Ζανάκη Γιώργο, Βλάχο Χρήστο για τους ποιοτικούς σπόρους βαμβακιού και καλαμποκιού, οι οποίοι εγγυώνται υψηλές αποδόσεις, για τη σωστή χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, που συμβάλλουν στη δημιουργία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων, αλλά και για το πώς η τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε μία ανταγωνιστική γεωργία.
Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αθανάσιος Καραΐσκος ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας για την ενημέρωση που παρείχαν στους αγρότες της περιοχής και δεσμεύθηκε ότι «ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς στόχος της Διοίκησης είναι οι παραγωγοί να μπούνε στα χωράφια τους με εφόδια τη γνώση και την πεποίθηση ότι ο Συνεταιρισμός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους με κάθε τρόπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass