Λαρισινό χρώμα στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οσπρίων

Ιδρύθηκε από δεκαπέντε φορείς παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2024 14:15

Την ίδρυση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Οσπρίων Ελλάδας με έδρα την Καστοριά, υπέγραψαν 15 φορείς της παραγωγής, της μεταποίησης και της τυποποίησης των εξαιρετικών ελληνικών οσπρίων, που συναντήθηκαν στην Καστοριά, όπου έγινε η ιδρυτική συνέλευσή της.


 Στο 5μελές προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης συμμετέχει ο Χαλκιώτης πρόεδρος του ΘΕΣΤΟ Σουλιώτης Χρήστος, ενώ τεχνικός σύμβουλος της Οργάνωσης είναι η εταιρεία “Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.” του Λαρισαίου Ντίνου Μπλιάτσιου. Ακόμη τη διοίκηση απαρτίζουν οι Καραγεωργίου Άγης, Πιστιόλας Άγις, Στεργίου Νικόλαος και Τσιχήτας Χρήστος. Οι φορείς συνυπέγραψαν το καταστατικό της Οργάνωσης για να ακολουθήσουν οι αναγκαίες ενέργειες για την αναγνώρισή της. Οι κυρίαρχοι στόχοι της οργάνωσης είναι η αύξηση της παραγωγής των οσπρίων στη χώρα μας, η προστασία από το φαινόμενο των παράνομων ελληνοποιήσεων, ο σχεδιασμός δράσεων για τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, η ανάδειξη της ποιότητας των συγκεκριμένων προϊόντων, η διατροφική τους αξία και η συμβολή στην υγεία των καταναλωτών. Αμέσως μετά την έγκριση του Καταστατικού από τις αρμόδιες αρχές, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση όλων των μελών και των ενδιαφερομένων να συμμετέχουν για την έναρξη των επίσημων εργασιών της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass