Τίμησαν τους θανόντες αστυνομικούς εν υπηρεσία

Σε εκδήλωση της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2024 13:10

Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στη μνήμη των θανόντων αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας.

Στη δέηση χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου, σεβ. Ιερώνυμος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθανάσιος Νταβούρας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές, Χρ. Καπετάνος και Ευαγγελία Λιακούλη, η αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Γαλλιού, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, Θωμάς Καρανάσιος, ο διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας, Χρήστος Καλούσιος, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κουρτέσης, ο νομικός σύμβουλος της ΕΑΛ, Δημ. Γούλας, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αστυνομικών Λάρισας, Χαρ. Ψιψιλής, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας ΙΡΑ, Αχ. Καλαμπούκας, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών, ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας και πλήθος αστυνομικών, πολιτών και συγγενών αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Σε μια λιτή εκδήλωση μετά το πέρας του μνημόσυνου, η ΕΑΛ τίμησε στο πρόσωπο του πρωτοετή Δόκιμου Αστυφύλακα, Γεωργίου Οικονόμου την αφοσίωση στο καθήκον του εκλιπόντος πατέρα του, Ιωάννη Οικονόμου, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής σε ληστεία στην πόλη των Φαρσάλων, δίνοντάς του μια εικόνα του προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, ενώ παρατέθηκε και μικρή δεξίωση στη Λέσχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass